Брадърката Аделина Банакиева: Писна ми да прося храна! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/bradarkata-adelina-banakieva-pisna-mi-da-prosya-hrana-vizh-tuk-2/51814 Goreshto.net
Брадърката Аделина Банакиева: Писна ми да прося храна! (виж тук)

Аделина Банакиева от години се бори за правата на раково болните!

Брадърката Аделина Банакиева, която сама се лекува от рак, от години води битка за правата и отношението към страдащите. Днес тя отново е потресена и омерзена. Ето какво се случи:

"Седя си в Гърция, където съм по работа, нищо, че поствам море туй онуй, скинах си мокасините и се пазаря в ОЛХ за едни- ама цикламени, ама с оранжеви връзки, пазаря се на ниво 20 лв, щот аз знам колко важни са всеки 20 лв. А мокасините са маркови, аз съм сноб и много ги искам, ама тегаво върви пазарлъка. Накрая се срещаме с цената, давам данни... и... “ ще ги пратя безплатно, дайте парите за специалната храна и т.н “

Първо, естествено, ми стана мило и после... ми после озверях. Всъщност името ми стана нарицателно за просия. Аз, работеща дори и на химиотерапия, съм си един популярен просяк- на ХРАНИ! Ясно ми е, че квот и да организирам, ще е като за мораториума за нови лекарства и терапии- отбелязват се 2 хиляди и идват 52 ма Обаче!!! Както 52 ма избутахме тъпия им мораториум, така ще избутаме и тая храна, ако ще още 20 ревизии да ми направят- вече бачкам извън бг и не ми дреме! Та- предупреждавам! НЯМА да мирясам, до като “ малнутриция и малабсорбция” не влезнат като отделна позиция по НЗОК, няма да прося повече от Diana Videnova да събира храни по Германия, няма да тормозя Krasimira Obretenova и Валентина Ташкова да събираме и да пишем- квот трябва сме изписали! Antoaneta Toncheva се утрепа да вади данни ... АМАН от официални писма без отговор или с отговор” отпускат се по НЗОК тези храни САМО за болнично лечение” МА ВЗЕМЕТЕ ги тези деца по болници па ги хранете бе! Вземете Марио на Kamy Mateeva вземете Ангел на Liliana Saladinova , Светла може и 2 да даде да ги гледате, вземете и Веско на Lena Stoicheva та и гастростоми да обслужвате... изроди безогледни. Колко тв репортажи, колко картички с детски рисунки, колко официални писма са нужни, за да спрем да просим храна бе! Връщам се в края на седмицата и почвам организация! Аз това поне го мога- мога да не се отказвам!", гневи се Аделина Банакиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.