Брадърката Аделина Банакиева подкрепи болна жена, на която отказаха животоспасяващи лекарства!

https://goreshto.net/novini/bradarkata-adelina-banakieva-podkrepi-bolna-zhena-na-koyato-otkazaha-zhivotospasyavashti-lekarstva/51357 Goreshto.net
Брадърката Аделина Банакиева подкрепи болна жена, на която отказаха животоспасяващи лекарства!

Аделина Банакиева е потресена от участта на пенсионерката Павлина Григорова!

Пенсионерката Павлина Григорова, чието ходене по мъките отразиха и Господари на ефира, трогна и брадърката Аделина Банакиева. Самата тя преживяла страшна болест преди време, Банакиева изригна потресена заради случващото се с възрастната жена. Която не само няма животоспасяващите си лекарства, но и е грубо върната от болницата, защото не си носила... личния PSR тест. "Да върнеш от болница човек с множество тежки заболявания, човек в инвалидна количка. Да го върнеш като преди това си му спрял всички животоподдържащи лекарства, които вече не получава по каса. Да се спасява бе - хапчета 560, пенсия 250 лв... Да го върнеш преди постъпване в болница на 200 км защото не си казал, че за постъпване трябва да си носи PSR тест за 130 лв... Платил си вече един преди седмица, ама важи 24ч - плащаааай! Ама пенсията по ТЕЛК е 250 лв- плащааай! Ама гориво... Няма шанс вируса пред българското МЗ - жертвите на нашето здравеопазване ще са много повече от колкото от вируса. Павлина Григорова дръж се, не плачи, тея не ти заслужават сълзите!", изригна Аделина Банакиева. Под поста й се включи и самата изстрадала пенсионерка, която през сълзи сподели, че не й остава нищо, освен да посегне на живота си: "Ади, докторката ми плати горивото. Нямам сили. Свърша ли това, което имам като медикаменти положението е следното: въжето, реката, линията или една клечка пред МС. Не мога, просто не мога. Не съм просяк. Няма да ставам просяк с купичката на улицата. Не искам кампании, искам малко, малко, лечение, което да ми е посилно и да ме държи жива!", плаче жената в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.