Братът на Веско Ешкенази - Мартин Пантелеев с разкрития за сватбата си!

https://goreshto.net/interesno/bratat-na-vesko-eshkenazi-martin-panteleev-s-razkritiya-za-svatbata-si/51646 Goreshto.net
Братът на Веско Ешкенази - Мартин Пантелеев с разкрития за сватбата си!

Диригентът Мартин Пантелеев все още лудо влюбен в жена си!

Братът на Веско Ешкенази - диригентът и цигулар Мартин Пантелеев празнува юбилей със съпругата си. Преди часове той сподели любовта си към нея в мрежата и направи неочаквани разкрития за шантавата им, но незабравима сватба: "2005 година. Една от семейните ни черти се нарича спонтанност и именно тя изненада служителите на кметството в Хановер, въпреки че заявихме желанието си за сватба доста преди това. Нямаше възможни дати с месеци наред и след хиляди молби от наша страна, се случи невъзможното - заявиха ни, че заради нас ще отворят по- рано! Ние бяхме на върха на щастието до момента, в който ни съобщиха часа - 7.30... Спогледахме се с недоумение, така погледнахме и служителката. В погледите ни се четеше и молба, но тя поклащайки леко глава, даде да се разбере, че няма друг начин. Решихме, че е лудост, но тя пасва добре към нас двамата, затова се съгласихме. Приятелите ни и гостите, приеха поканата за шега. Не беше никак лесно да ги убедим в сериозността на намеренията ни. Утринта беше чаровно приключение (можете да си представите подготовката в ранни зори). През нощта почти не спахме от вълнение, но всички усилия имаха смисъл и сме истински щастливи и благодарни, че тази история празнува своята 15 годишнина днес. Да намериш част от себе си, с която да споделяш радости и неволи е дар с името Любов, а това е най- красивата сила на света!", не крие щастието си Мартин Пантелеев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.