Браво: Маргарита Бербатова трогна всички българи!

https://goreshto.net/novini/bravo-margarita-berbatova-trogna-vsichki-balgari/49447 Goreshto.net
Браво: Маргарита Бербатова трогна всички българи!

Родителката на Димитър Бербатов доказа, че синът й се е метнал на нея!

Димитър Бербатов безспорно е пример за подражание на всички. Футболистът неведнъж е доказвал, че въпреки парите и успехите си по света, е успял да се съхрани като човек и да се стреми да помага на другите с всичко, което може. Това определено е генетично заложено, а вече стана ясно откъде Димитър Бербатов е наследил естествения си и човечен характер.

Със сигурност пример в живота му е майка му Маргарита Бербатова, която въпреки клюките по свой адрес, също живее по-скромно и нормално от мнозина други. Живото доказателство е неоспоримият факт, че родителката на Димитър Бербатов продължава да живее в обикновена панелка в Благоевград, въпреки че може да си позволи цял палат ако пожелае.

[caption id="attachment_5207" align="alignright" width="300"]Димитър Бербатов Родителката на Димитър Бербатов се оказа жена за пример[/caption]

Именно непринудеността и естественото й поведение трогнаха българите, които с открито сърце изказват адмирациите си към Маргарита Бербатова и Димитър Бербатов. Медицинската сестра обитава скромен панелен апартамент в Благоевград и срещу нищо друго не смята да се мести оттам, макар че Димитър Бербатов разполага с огромен мезонет в столичния квартал "Бъкстон", както и с лъскав палат в квартал Бояна.

Дори автомобилът на госпожа Бербатова не е нищо особено. Майката на Димитър Бербатов кара кола на старо, за цена по-малка от 15 000 лева, докато футболистът управлява мощно "Бентли" за над 350 000 лева.

"И това ако не е очевиден факт, че семейството на Димитър Бербатов знае откъде е тръгнало и може да служи за пример на болшинството от българите и новобогаташите, здраве му кажи! Родителката на Димитър Бербатов е голяма жена и уникален човек. Ако повече българи бяха като тях двамата, държавата отдавна да не е на този хал", коментират потребители по форумите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.