Браво на него: Васил Михайлов попиля жълтите медии! (виж как изригна големият Петко Войвода)

https://goreshto.net/novini/bravo-na-nego-vasil-mihaylov-popilya-zhaltite-medii-vizh-kak-izrigna-golemiyat-petko-voyvoda/49874 Goreshto.net
Браво на него: Васил Михайлов попиля жълтите медии! (виж как изригна големият Петко Войвода)

Големият Васил Михайлов не издържа да чете глупости за живота си!

След толкова много години българите още наричат Васил Михайлов своя Капитан Петко Войвода. Уважението и обичта към него са безусловни и то напълно заслужено. За своите 79 години големият актьор продължава да работи в театъра. Но не, за да има какво да яде, а защото просто това е животът му. Уточнението идва от писанията в жълти медии преди дни, които изкараха Васил Михайлов последен бедняк. Който ходи със стари и одърпани дрехи и си брои стотинките за храна. Припомняме, че таблоиди разказаха как Васил Михайлов бил засечен да си купува храна от заведение за бързо хранене. По думите им той дълго гледал витрината, след което си поръчал най-евтиното - две кюфтета и питка хляб за няма и 3 лева. А после бавно и някак унило се запътил към дома си.

Актьорът рядко обръща внимание на клюките за себе си, но този път не издържа и отвърна на жълтия удар. Известен с достойнството и честта си, екранният Капитан Петко Войвода буквално попиля жълтурите с истината.

"Много се радвам, че колегите ви така силно се интересуват от битието ми. Вместо да се ровят в хладилника ми обаче, щеше да е далеч по-достойно да дойдат и да ме гледат в театъра, където в момента имам пет роли. Мисля си, че и на самите тях би им било по-интересно, но знам ли... Всеки с разбиранията и акъла си. В момента съм на турне с Военния театър", разкри Васил Михайлов. Обичаният ни актьор заяви, че определено не е милионер. Но и в никакъв случай не е бедняк, който си брои стотинките за комат хляб. Магазинът, пред който е бил засечен, се намира съвсем близо до дома му. И той самият няма нуждата да отива и да зарежда торбите си като за военно положение. "Не ми се налага да се запасявам така, сякаш от нас до магазина пътят е половин час. Когато ми свърши някакъв продукт отивам и си го купувам. Не пълня торбите и вероятно затова в очите на някои репортери изглеждам като бедняк. За мен обаче човек първо е беден духом, а чак след това идва ред на финансовото му положение. Аз винаги съм си изкарвал парите с честен труд и спя спокойно. И сега работя, пък макар и на половин заплата", казва Васил Михайлов. След материала за актьора - бедняк, мрежата се напълни с гневни коментари на потресени читатели. Които не спестиха обидите и жестоките епитети към медии, ровещи в мръсното бельо на този или онзи. И сриващи достойните и доказани личности у нас, за сметка на кифли златотърсачки с една гънка в мозъка за равновесие.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.