Браво! Вижте какво причиняват на убиеца Максим Стависки /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/bravo-vizhte-kakvo-prichinyavat-na-ubieca-maksim-staviski-video/49488 Goreshto.net
Браво! Вижте какво причиняват на убиеца Максим Стависки /ВИДЕО/

Максим Стависки ще изживее страшен срам след два дни, защото тогава в Бургас ще се състои концерт с главна тема това, което той и всички като него сториха!

Националният ни тим по волейбол стана рекламно лице на благотворителен концерт в Бургас, който ще се проведе във вторник в чест на всички загинали по родните ни пътища, научи Goreshto.net. Един от тях е Петър Петров, който бе убит от Максим Стависки през 2007 година. Руснакът отне живота на 23-годишния младеж, като освен него причини на Мануела Горсова будна кома.

[caption id="attachment_5489" align="alignright" width="300"]България ще напомни на Максим Стависки, че е убиец! България ще напомни на Максим Стависки, че е убиец![/caption]

Само след два дни обаче в морския ни град ще пеят видни личности, които по този начин ще отдадат своята почит към убитите като Петров. Петя Буюклиева, Поли Генова, Тони Дачева, Рафи са само част от звездите, които ще пеят на концерта.

Максим Стависки се превърна в една от най-омразните личности у нас, след убийството на Петър. Наложи се дори да се премести в Русия, за да избяга от българската ненавист. Именно заради такива като него е хубаво да се организират подобни благотворителни концерти. Защото така им се напомня какво са направили и ако не законът, поне съвестта да ги преследва до живот.

Вижте подробности за концерта в следващото видео!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.