Браво! Жана Бергендорф официално призната в Лондон! /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/bravo-zhana-bergendorf-oficialno-priznata-v-london-snimki/49275 Goreshto.net
Браво! Жана Бергендорф официално призната в Лондон! /СНИМКИ/

Жана Бергендорф осъществи една от най-гигантските си мечти!

Победителката в тазгодишния сезон на X Factor Жана Бергендорф осъществи една от най-гигантските си мечти и прослави България в Лондон. Екзотичната и много талантлива изпълнителка бе официално призната за невероятен артист в Лондон и то от големия музикален продуцент Саймън Кауъл.

Саймън Кауъл е работил с едни от най-прочутите имена в света на шоубизнеса и затова признанието му към българката Жана Бергендорф е абсолютно и неопровержимо доказателство за уникалния й талант.

[caption id="attachment_3863" align="alignright" width="300"]Жана Бергендорф е безкрайно щастлива от ценното признание! Жана Бергендорф е безкрайно щастлива от ценното признание![/caption]

По време на визитата си в Лондон, Жана Бергендорф и Саня Армутлиева се срещнаха не само със Саймън Кауъл, но и с редица изпълнители на Острова, от които Жана Бергендорф почерпи много ценни съвети и опит.

Най-горди от нея остават многобройните й фенове, които не спряха да вярват и да я подкрепят нито за миг по време на музикалното риалити. Те до последно бяха убедени, че тъкмо Жана Бергендорф е певицата, която трябва на страната ни, за да ни представи и утвърди пред света. И се оказаха напълно прави, тъй като самият Саймън Кауъл призна Жана за изпълнителка от световна величина, достойна за всички големи сцени по света.

[caption id="attachment_3864" align="aligncenter" width="300"]Жана и големият Саймън Кауъл! Жана и големият Саймън Кауъл![/caption]

"Подобно нещо от устата на Кауъл може да се чуе твърде рядко, затова Жана Бергендорф трябва да се чувства страшно горда и поласкана. Освен това Кауъл бе отлично наясно с биографията й и с изпълненията й в българското риалити, защото го е заинтригувала. Жана е поредното живо доказателство, че мечтите се материализират, стига да ги преследваш безотказно", коментират близки до победителката Жана Бергендорф.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.