Бременна е: Щерката на Борисов го просълзи с новината, че чака второто му внуче! (четете подробностите)

https://goreshto.net/novini/bremenna-e-shterkata-na-borisov-go-prosalzi-s-novinata-che-chaka-vtoroto-mu-vnuche-chetete-podrobnostite/50288 Goreshto.net
Бременна е: Щерката на Борисов го просълзи с новината, че чака второто му внуче! (четете подробностите)

Бойко Борисов ще става дядо за втори път, честито да му е!

Страхотна новина изненада Бойко Борисов, покрай драмите с ЧЕЗ, Гинка Върбакова и атаките на Корнелия Нинова. Премиерът едва ли можеше да дочака по-голямо щастие от това, което му съобщи единствената му дъщеря Венета Борисова. А именно, че е бременна. И че е в трепетно очакване на второто му внуче. Това разкриха сензационно източници пред вестник "Галерия" като уточниха, че до момента новината се е знаела само от семейството. Венета и мъжът й Иван не искали да избързват и да "бият тъпана", за да избягат поне за малко от всички писания по медиите. Които, от сега нататък, неизбежно ще ги заливат. Все пак внучето на премиера е това, не е бош лаф работа. Самият Бойко Борисов бил най-щастлив от бременността на Венета. Припомняме, че той още навремето беше пожелал второ дете на нея и зет си Иван. Но не бързаше и не ги питаше кога. "Здрави и живи да са! Да се обичат и разбират, пък останалото ще стане, като му дойде времето. Искам да имат още едно, че и още две деца, но това е Божа работа. Нито бързам, нито ще им се бъркам", призна преди време Бойко Борисов. Както знаем, неговият първороден внук Бойко - младши, се роди на 31 януари 2016-та година. А втората бременност на Венета идва тъкмо навреме и в рамките на нормалното. Повечето хора предпочитат разликата между децата им да не е по-голяма от 2-3 години, за да могат да израснат заедно и да споделят всичко едно с друго. Венета Борисова и Иван обаче не работили по план, а оставили нещата на случайността. Ето, че съдбата си каза думата и след месеци ще ги дари с още една рожба. Малкият Бойко също вече знаел, че ще си има братче или сестриче и нямал търпение бебето да се появи на бял свят, пише "Галерия".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.