Бременна ли е Галя от бившия дует „Каризма“?(Снимки)

https://goreshto.net/novini/bremenna-li-e-galya-ot-bivshiya-duet-karizmasnimki/54274 Goreshto.net
Бременна ли е Галя от бившия дует „Каризма“?(Снимки)

Галя от „Каризма“ изчезна от публичното пространство

След като бе една от участничките във ВИП Брадър, дуетната половинка на Миро отново се скри.

Тя отсъствала дълго време от светския живот у нас, защото в английската столица открила любовта . Но после се върна в България, защото се разделила с любимия си,чернокож музикант, обясни тогава Галя.

Но след края на сеирджийското шоу отново изчезна в Лондон. По думите й и там, на Острова, тя се занимава с музика.После, след тази голяма пауза, не стана ясно какво се случва с личния й живот.

Но май ще се окаже, че е щастлива и бременна? Дали е така, тя не е потвърдила със сигурност, но наскоро изненада последователите си в социалната мрежа Инстаграм.

Там пусна снимка по прозрачно, еротично черно бельо, на която лъсна коремчето й.

Галя дълго време водеше битка с килограмите и по думите й накрая се уморила от диети и следене на теглото си и се оставила на съдбата.Въпреки това правила тренировки и се стремяла да се храни само здравословно, съобщи преди известно време певицата в мрежата.И това подействало.

На последната си снимка Галя отново доста е наедряла в областта на корема. Дали обаче това е от излишни килограми или е бременна, само бъдещето ще покаже. Но на този етап певицата пази мълчание.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.