Бременната Диляна Попова най-после се показа публично!

https://goreshto.net/novini/bremennata-dilyana-popova-nay-posle-se-pokaza-publichno/49349 Goreshto.net
Бременната Диляна Попова най-после се показа публично!

Диляна Попова реши, че вече няма да бяга и да се крие!

Любимата на Асен Блатечки - Диляна Попова реши, че вече е дошло времето да не бяга и да се завърне към живота си преди. Затова и точно преди Великден тя се показа публично, предизвиквайки шушукането на сума народ зад гърба си. Но не й пука.

Бременната Диляна Попова съвсем открито, без да се крие зад перуки и грим, отиде в столичния хипермаркет "Била", близо до апартамента, в който живее с Асен Блатечки. Тя бе решила явно да изкупи целия магазин, като за целта си водеше подкрепление в лицето на русокоса нейна приятелка и непознат младеж. Това видяха репортери на вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_4430" align="alignright" width="300"]Диляна Попова спира да се крие, не й пука от клюките Диляна Попова спира да се крие, не й пука от клюките[/caption]

Двамата изпълняваха ролята на помощници на бременната Диляна Попова като й носеха кошниците и пълнеха в тях всички продукти, които манекенката си пожелае. Диляна Попова е вече в четвъртия месец и макар че е още рано, коремчето вече започва да й личи.

Бременността й даде отражение и по поведението й в магазина, тъй като Диляна Попова буквално спираше пред всеки щанд и си харесваше вкусотия след вкусотия. А цените им явно изобщо не я притесняваха. Щом Асен Блатечки се изръси с цели 200 бона за новия им апартамент, едва ли ще му берат дерта на сметките за пълнене на хладилника.

Диляна Попова изглеждаше доволна и щастлива, докато пазаруваше с приятелите си и дори за миг не обърна внимание на десетките погледи, вторачени в нея, докато обикаляше из щандовете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.