Бременната Луиза Григорова разкри своя голяма тайна! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/bremennata-luiza-grigorova-razkri-svoya-golyama-tayna-vizh-tuk/51592 Goreshto.net
Бременната Луиза Григорова разкри своя голяма тайна! (виж тук)

Луиза Григорова отправи и предизвикателство в мрежата!

Бременната Луиза Григорова, която преди ден навърши 30 години, разкри своя голяма тайна в мрежата. А именно - техниката, по която успява да се справи с лошото настроение и гнева, за да бъде винаги усмихната и наистина щастлива. Оказа се много простичко, а чаровницата реши да го превърне в предизвикателство за всеки един от приятелите и последователите си. Ето къде е разковничето на успеха й:

"Усмихвайте се! Предизвиквам ви да опитате една моя практика, която много работи. Всички имаме онези моменти на изнервяне през деня, без да се е случило кой знае какво, но все се намира нещо, което да ни “ядоса”.

Дали ще е нелюбезната продавачка в магазина или някой ще ни засече или одраска колата. Или ще има огрооомна опашка пред НАП, а ти нямаш друг ден, в който да дойдеш... Случаите са много. Да, ок, изнервящо е наистина, но в крайна сметка това са твърде малки неща, за да им позволяваме да оказват влияние на настроението ни. Тогава аз започвам (в началото се чувстваш нелепо) да се усмихвам насила, със зъби, и след съвсем малко тази усмивка е измила предишната ми горчивина и се чувствам отново щастлива и над проблема. Много е лесно и работи. Весел ден ви желая! П.с. А на тази снима, нямаше защо да прилагам такива практики, защото беше вълшебен ден", сияе бъдещата родилка Луиза Григорова - Макариев. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.