Бременната Славея Сиракова с неочаквано и публично разкритие! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/bremennata-slaveya-sirakova-s-neochakvano-i-publichno-razkritie-vizh-tuk-2/51091 Goreshto.net
Бременната Славея Сиракова с неочаквано и публично разкритие! (виж тук)

Славея Сиракова призна, че най-после е постигнала прозрение!

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея Сиракова е в очакване на първата си рожба. В дните на бременността обаче тя призна и нещо неочаквано - достигнала е до прозрение: "Подредих си мислите..... ( без да искам)... И подреждайки ги в главата ми изникнаха някои въпроси, а отговорите обикновено не се забавят много. Говорейки за бунтари и хора, които смело застават зад действията и вярванията си, пред очите ми се появяват образи на силни и успели личности. Не е задължително да са известни, на всички ни, но веднъж срещнеш ли ги се запомнят. Не заради онази искра в очите и страстта, с която защитават големите си мечти, а заради туптенето на сърцата им, което ако притаим дъх ще можем да чуем! Ентусиазъм, който гори във вените им през целия живот и лекува дори “нелечимото”... Природноинтелигентният човек и мъдрецът могат да са една крачка пред начетения “ерудит” само, защото са дали заслужното време да се вгледат достатъчно дълго в себе си. Там където друг неможе да достигне, и откъдето започва себеопознаването и най-голямото израстване на човек. Един малък на пръв поглед свят, но цяла една вселена. Дори думите в тълковния речник не биха могли да бъдат достатъчни за описване на целия този арсенал от качества и запаси, които притежаваме. Толкова “точни” науки, които също от части ограничават капацитет способен на много по-голямо развитие и принос... От друга страна обаче трамплините и възможностите са в пъти повече стига човек да поиска да ги намери и оползотвори. И независимо от мащабите и лични постижения, в един момент нещата пак опират до нас самите. Искам да кажа, че по този начин не се връщаме назад, а попадаме на нова изходна позиция за чудеса от храброст. Път назад няма, а дори и в кръг човек намира и попада на нещо ново и полезно...", разсъждава Славея Сиракова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.