Брутално: Сузанита забъркана с богати чичковци и лели! (виж кой я захапа за... думи нямаме)

https://goreshto.net/novini/brutalno-suzanita-zabarkana-s-bogati-chichkovci-i-leli-vizh-koy-ya-zahapa-za-dumi-nyamame/49978 Goreshto.net
Брутално: Сузанита забъркана с богати чичковци и лели! (виж кой я захапа за... думи нямаме)

Името на Сузанита отново влезе в устите на всички, но този път не по нейна вина!

На колкото и "отворена" да се прави, 14-годишната Сузанита със сигурност ще остане втрещена от думите на свой ексцентричен колега. Които тотално и брутално сринаха авторитета й (ако изобщо можем да говорим за такъв). Става дума за певеца Джийсън Брад Люис или Людмил Августинов, както е истинското му име. Той изригна с убийствен коментар в социалната мрежа, в който захапа Сузи Мурад за... химена. "Чувам, че Сузанита се напъвала за Вип Брадър. Че какво може да покаже едно 14-годишно гълъбче с неопетнен химен в такъв агресивен телевизионен формат?! Тепърва ще узнаем какво се крие зад "таланта" на тази новоизлюпена лолитка", смята Джийсън. И посочва отново скандалните кадри на Сузанита, когато тя е била още на 11-12 годинки. И с които видимо се гордее и до днес. Певецът обаче шашна всички с думите си за "интимните скандали на Сузи Мурад с... богати чичковци и лелки". "Не може да сте пропуснали гига-мега-якия взрив Сузанита, която "изпепели" всичко около себе си. Звезда стана момиченцето за един ден. А и също успя да се набърка в "розови" скандали с богати лелки и чичковци за своите крехки като месо на елен, 14 годинки", изригна Брад Люис, пише агенция ПИК. Написаното от него моментално предизвика огромното любопитство на потребителите във Фейса, които живо се интересуват има ли нещо вярно в новината. Предвид факта, че Сузи Мурад лично се снима как се натиска не с едно, а с две гаджета, може да очакваме всичко. Въпросните момчета обаче поне бяха млади, а не застаряващи Чичко Паричковци. Останалото от коментара на Брад Люис засяга, разбира се, песента "Луцифер и Буда" на щерката на Орхан Мурад. В която тя дори пее фалшиво, да не говорим, че музиката (което е и единственото сносно нещо в парчето) е крадена. Тепърва ще очакваме да видим новия й "шедьовър", както и да узнаем повечко за прелюбопитните "чичковци и лелки", с които уж се била забъркала.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.