Буквално: Благой Георгиев лази в краката на Христина Витанова

https://goreshto.net/novini/bukvalno-blagoy-georgiev-lazi-v-krakata-na-hristina-vitanova/49630 Goreshto.net
Буквално: Благой Георгиев лази в краката на Христина Витанова

Благой Георгиев с жестоко разкаяние пред Христина Витанова!

Биляна Евгениева е била една незначителна грешка. Това е мнението на Благой Георгиев и с този аргумент той иска прошка от Христина Витанова. Тъй като красавицата не отговаря на обажданията му и не иска изобщо да го вижда, футболистът постоянно я дебнел по софийските улици, научи Goreshto.net. Наскоро двамата се засякли отново навън и тогава Благо решил да падне на колене пред жена си, разкриват очевидци. Той я умолявал да се върне при него, лазейки в краката й, но тя все пак си тръгнала сама.

[caption id="attachment_6531" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев падна на колене пред Христина Витанова, умолявайки я да се върне Благой Георгиев падна на колене пред Христина Витанова, умолявайки я да се върне[/caption]

До съвсем скоро Благой Георгиев даже отричаше да е имал общо с Биляна Евгениева, въпреки че двамата бяха уловени да се кълчат в столичен нощен клуб. Сега обаче явно футболистът е решил да предприеме нова тактика и си е признал пред жена си за големия грях с плеймейтката. Христина Витанова обаче е била толкова пъти наранявана от Благо, че може би вече чашата за нея е преляла.

Благой Георгиев се има за много набожен човек, но всъщност излъга най-брутално многократно собствената си жена. Дали отново ще му се размине, се питат мнозина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.