Бунт в мрежата срещу Кремена Халваджиян: Наглостта на арменската съпруга вбеси българите! (виж безумието й)

https://goreshto.net/novini/bunt-v-mrezhata-sreshtu-kremena-halvadzhiyan-naglostta-na-armenskata-sapruga-vbesi-balgarite-vizh-bezumieto-y/50364 Goreshto.net
Бунт в мрежата срещу Кремена Халваджиян: Наглостта на арменската съпруга вбеси българите! (виж безумието й)

Кремена Халваджиян удари дъното с този си коментар, прекали жестоко!

Арменската съпруга Кремена Халваджиян, чиято слава лежи на лаврите на продуцента Маги Халваджиян, явно се има за нещо велико. Как иначе да тълкуваме поста на "столичанката", която скочи срещу 80% от българите. Или "провинциалистите", както подигравателно ги нарече. Кремена Халваджиян изригна в мрежата с пост, в който обвинява провинциалистите за боклука в София по празниците. И стигна дотам, че да предложи в "родната" й столица да се влиза с виза. Както и да се слага черен печат на невъзпитаните от прованса...

То бива, то може, както казаха хората. И хич не й цепиха басма, а заляха профила й с коментари, които й разказаха играта. С пълно право при това! Ето как изригнаха потребителите:

"Г-жо Халваджиян, в сравнение с простотията и селската халтура, с които Вие и съпругът Ви заливате горките зрители, нашия провинциализъм просто бледнее! Погледнете себе си и тогава давайте оценки на останалите!". "Боклукът си е боклук където и да е и от който и да е! Но не си права да обиждаш провинциалистите, каквато си и ти между другото! Боклук правят всички, но не всички са възпитани да си го изхвърлят! В малките градове сме се научили да почистваме и да си пазим дворовете и къщите чисти! А в София всеки хвърля,защото не е негово навън!". "Възмутително! Госпожо Халваджиян, трябва да сте много горда от постигнатия резултат! След тези коментари щях да се засрамя и да изтрия великите си писания за боклука и провинциалистите! Столичанка - да ти имам самочувствието!!!". "Г-жо Халваджиан, както сте написали поста си, да очакваме с мъжа ви -плевенчанина Маги - също да не се връщате към София. Вкарвате си автогол с този пост. Много импулсивен и необмислен коментар". "Виза, паспорти, черни печати за София ..... тотално си изчаткала, Кременче!". "А софиянците като дойдете по морето? Тогава виждали ли сте се от страни какво представлявате? И кой чисти след вас като се накиснете по родните курорти? Простакът си е простак, независимо от кой град е, госпожо - Софиянка!" - тези и редица други коментари се изляха върху изрусената глава на "великата" Кремена Халваджиян. Сигурни сме, че хич, ама хич не й е приятно да разбере, че въпреки положението и кинтите на мъжа й, има кой да я постави на място. Че и много повече!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.