Целият свят говори за Мелания Тръмп: Първата дама разкри коктейла си за тънка талия! (стана хит за броени часове)

https://goreshto.net/novini/celiyat-svyat-govori-za-melaniya-tramp-parvata-dama-razkri-kokteyla-si-za-tanka-taliya-stana-hit-za-broeni-chasove/50136 Goreshto.net
Целият свят говори за Мелания Тръмп: Първата дама разкри коктейла си за тънка талия! (стана хит за броени часове)

Мелания Тръмп разкри в интервю коктейла, който пие от години!

Първата дама на Америка Мелания Тръмп определено може да бъде наречена една от най-красивите президентски съпруги в историята. Доналд Тръмп се гордее с нея и има защо. За своите 47 години тя засенчва дори щерките му, което си е постижение. Днес за Мелания Тръмп отново говори целия свят. Защото в свое интервю по "дамски въпроси" тя сподели рецептата за коктейла, който пие вече няколко години. С него си осигурявала железен имунитет и тънка талия, което е и мечтата на всяка жена. "Да, аз имам генетично добра фигура. Но не си мислете, че това е вечно. Имала съм моменти, в които съм се отпускала и кантарът е скачал нагоре. Все пак и аз съм човек като всички останали. С тази напитка обаче винаги бързо се връщам във форма. Говорила съм много пъти и с лекари за нея като винаги са били категорични, че е невероятна", разкрива първата дама на Америка. Този еликсир Мелания Тръмп пиела всяка сутрин като се събуди от сън. Самият коктейл се прави само от три съставки и това са розмарин, свеж грейпфрут и разбира се, вода. Жената на Доналд Тръмп сама изстисквала с ръце грейпфрута и прибавяла към него минерална вода. В същото количество, в което е и сокът от плода. Слагала вътре и клонка от пресен розмарин. Важно било обаче, че розмаринът трябва да престои малко в коктейла, преди да се изпие. "Медиците ме увериха, че грейпфрутът е най-силният и естествен регулировчик на метаболизма. Той кара тялото да топи мазнините, но без излишно да го напряга и изтощава. Не мислете, че коктейлът действа с ракетна скорост. Трябва да го приемате всеки ден, поне един месец, за да видите с очите си ефекта", обяснява първата дама, предава агенция Пик. Мелания довери също, че този сок я е избавил от упоритото и хронично главоболие, което имала години наред. Всичко това, в съчетание със засилването на имунната система, било просто невероятно за красавицата. Съвсем разбираемо е, че минути след интервюто маса хора се втурнали да опитат от коктейла й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.