Чалга звездите ще си издерат очите на парти! (СНИМКИ + ФИЗИОНОМИИ)

https://goreshto.net/novini/chalga-zvezdite-shte-si-izderat-ochite-na-parti-snimki-fizionomii/49396 Goreshto.net
Чалга звездите ще си издерат очите на парти! (СНИМКИ + ФИЗИОНОМИИ)

Чалга звездите се събраха на общо парти, но едва издържаха и час!

Едни от най-вървежните чалга звезди у нас се събраха на общо парти. Не, че умират да са заедно. Напротив - те просто не могат да се дишат. Но нямаше как да не откликнат на поканата на дългогодишния им гримьор Кирил Чалъков, който отбеляза 20-годишнината от работата си с тях.

Кирил Чалъков спретна импровизирано тържество, на което наредени една до друга, около масата застанаха Андреа, Мара Отварачката, Емилия, Анелия, Десислава, Алисия, Преслава и други по-безизвестни техни колеги и колежки. Почетната трапеза обаче бе отредена на най-личните от тях, сред които са гореспоменатите имена, видя Goreshto.net.

[caption id="attachment_4804" align="alignright" width="300"]чалга Преслава единствено направи опит да разведри сивата обстановка на чалга партито[/caption]

Дотук всичко е ок. Обърнете обаче внимание на снимковия материал, който е подправката на днешното ни ястие. Бегъл поглед е достатъчен, за да се уверите с очите си, че представителките на чалга средите у нас, не само не са приятелки, но не се и дишат.

Мария например демонстративно е обърнала гръб на Алисия, която, според нея, "не може да стъпи на нивото й", а всяко мускулче от лицето на Емилия е опънато като струна. Поради факта, че е на една маса с тази, която не понася - именно Мара Отварачката.

[caption id="attachment_4805" align="aligncenter" width="300"]Виждали ли сте толкова каменни муцуни?! Виждали ли сте толкова каменни муцуни?![/caption]

Единствена Преслава прави насилени опити за усмивка, но някак не й се получава - на фона на отегчените до смърт и видимо злобни физиономии на колежките й. Дори обикновено ведрата и лъчезарна Десислава е прихванала от общия фасон и натрапчива скука, и изглежда като спаружен морков.

[caption id="attachment_4806" align="aligncenter" width="300"]Насладете им се и отблизо Насладете им се и отблизо[/caption]

А за Андреа няма какво да коментираме - тя и този път успя да изпълни мисията на живота си, която е да позира пред камерите ала тип "патешка човка". Алисия изглежда тъжна и самотна, а Анелия - е, нали скоро сама се сравни с Лили Иванова?! Явно тя най-много си вярва, че мястото й не е сред простите й чалга колежки, а на червения килим... Веселба ли бе, да я опишеш!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.