Чао, Алисия! Фурията Кети изтощи Ники Михайлов! /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/chao-alisiya-furiyata-keti-iztoshti-niki-mihaylov-snimki/49301 Goreshto.net
Чао, Алисия! Фурията Кети изтощи Ники Михайлов! /СНИМКИ/

Алисия няма шансове, след като тигрицата Кети Стоева стопи лагерите на Ники Михайлов!

Чао, Алисия! Чао, Моника! Тези възгласи се носят из светските среди в столицата, след като се разбра, че вратарят Ники Михайлов едва ходи от изтощение. А виновница за това е скандалната моделка и танцьорка Кети Стоева. Двамата се впуснали в наистина бурна и неудържима връзка от няколко седмици, а Ники Михайлов бил тотално омагьосан от креватните умения на фурията.

[caption id="attachment_4059" align="alignright" width="300"]Чао, Алисия?1 Или може би самата Алисия ще каже чао на Ники Михайлов?! Чао, Алисия?1 Или може би самата Алисия ще каже чао на Ники Михайлов?![/caption]

Припомняме, че Кети Стоева участваше и в шоуто на Нова телевизия "Марс и Венера", където се бореше за сърцето на момче, на име Евгени - също футболист. След като не успя да срещне любовта там обаче, Кети Стоева реши да я потърси на още по-примамливо място, а именно в обятията на милионера Ники Михайлов.

И макар че запознати се кълнат, че Ники Михайлов никога нямало да зареже Алисия заради забежката си със скандалната красавица, то очевидци на срещите му с Кети Стоева са убедени в противното. Винаги, когато си идвал в България, Ники Михайлов сам отивал при Кети Стоева.

[caption id="attachment_4060" align="aligncenter" width="300"]Огнената Кети стопи лагерите на Ники Михайлов Огнената Кети стопи лагерите на Ники Михайлов[/caption]

Той се отбивал за ден-два при певицата Алисия, след което обаче ангелите му не издържали и той тутакси звънял на Кети, за да разбере къде е и да хукне към нея, или по-скоро към леглото й.

"Ники Михайлов няма да се кротне скоро и е най-вероятно самата Алисия да се откаже от него. Подобен род мъже не са за сериозна връзка, камо ли за гледане на деца. А за разлика от Алисия, Кети му подхожда напълно. Тя също не търси сериозно обвързване, а купони и забавления. Така че двамата си пасват почти идеално", коментират познати на Ники Михайлов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.