Часове преди турнето: Уникална човечност на Джена разтопи сърцата ни!

https://goreshto.net/novini/chasove-predi-turneto-unikalna-chovechnost-na-dzhena-raztopi-sarcata-ni/49603 Goreshto.net
Часове преди турнето: Уникална човечност на Джена разтопи сърцата ни!

Джена предизвика сензацията на турнето още преди започването му!

Мегасензацията на "Планета Лято 2014" вече е факт. Още преди старта на турнето Джена удиви всички българи. Певицата има намерение да остави в джоба си само половината от хонорара си от турнето. Във всеки от 5-те града тя ще дари половината от сумата за съответния концерт в сметката на домове за сираци, научиха източници на Goreshto.net. Фолк дивата обаче не го афишира, което прави постъпката й още по-благородна.

[caption id="attachment_6318" align="alignright" width="300"]Джена разтопи сърцата ни с невероятната си човечност! Джена разтопи сърцата ни с невероятната си човечност![/caption]

Припомняме, че Джена не за първи път участва в благотворителни начинания. Наскоро тя дари целия си хонорар от участие във Варна за пострадалите в морската ни столица и Добрич при наводненията. Освен това близки до красавицата бяха разкрили, че Джена помага на сираци от доста време, но не желае да го прави достояние на цяла България.

Сега обаче истината лъсна. Уникалната човечност на Джена е достойна за първите страници на всеки вестник у нас, защото в България вече са твърде малко онези, които мислят за другиго, освен за себе си.

Всичко започва само след часове. В 19:30 първата публика, която ще се зарадва на "Планета Лято 2014", е тази на град Русе. Нека пожелаем успех на най-достойната по душа от всички участнички - Джена!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.