Чернокож певец направо "скри топката" на Слави, Дългия половин час безмълвен

https://goreshto.net/novini/chernokozh-pevec-napravo-skri-topkata-na-slavi-dalgiya-polovin-chas-bezmalven-2/49280 Goreshto.net
Чернокож певец направо "скри топката" на Слави, Дългия половин час безмълвен

Грег Банис обиди Слави Трифонов в неговото предаване, водещият безмълвен по време на гостуването на певеца

Слави Трифонов призна, че за първи път се е почувствал объркан в собственото си шоу и не е знаел какво да прави. Това се случи по време на гостуването на чернокожия певец Грег Банис, който демонстрира невероятно чувство за хумор, но с това обърка и смрази Слави, видя  Goreshto.net.

Проблемите между двамата започнаха още с идването на певеца в "Шоуто на Слави". Той си направи шега с господин Трифонов, сядайки на неговия стол. Нещо, което Дългия много рядко позволява, а още по-малко на свои гости. Това сякаш обиди жестоко Слави и той го показа с думите "Борисе, вземи си човека", казвайки те да не бъдат превеждани на английски.

[caption id="attachment_3897" align="alignright" width="300"]Снимка: HotArena.net Снимка: HotArena.net[/caption]

В последствие Борис Солтарийски влезе в ролята на водещ на шоуто, а Слави Трифонов стоя почти безмълвен по време на цялото участие на Грег Банис. Горкият бивш солист на "Хот Чоколет" даже се обърна към Дългия да го пита дали има проблем.

Очевидно шегата със стола, а и цялостното поведение на Грег не се понравиха на Слави. Едва в края на гостуването на музиканта ледовете леко се стопиха с поздрав на Банис към Трифонов по време на изпълнението му на "No Woman, No Cry".

След това Слави Трифонов се опита да се оправдае, че такъв човек просто не е виждал досега, но оправдание за подобно пренебрежително отношение към гост на шоуто едва ли има.

Цялото предаване можете да изгледате тук!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.