Честито, българи: Взимат короната от главата на Мис България 2017! (порадва й се малко, стига толкова)

https://goreshto.net/novini/chestito-balgari-vzimat-koronata-ot-glavata-na-mis-balgariya-2017-poradva-y-se-malko-stiga-tolkova-2/50142 Goreshto.net
Честито, българи: Взимат короната от главата на Мис България 2017! (порадва й се малко, стига толкова)

Мис България 2017 Тамара Георгиева е на път да се прости с короната си!

Народът ни не помни друг такъв скандал по време на престижния допреди няколко години конкурс Мис България. Само преди дни за най-красивата в държавата и победителка в Мис България 2017 беше избрана Тамара Георгиева. 24-годишната столичанка, за която болшинството от хората са убедени, че изглежда минимум на 35, имаше твърде малко време да се порадва на щастието и успеха си. Още с излизането на първите снимки от конкурса, Тамара беше залята с такава вълна от общонародно негодувание и гняв, че на нейно място друг нормален човек сам щеше да си "подаде оставката". В случая разбирайте короната. Но не. Тамара Георгиева се тръшна, че няма да се откаже от титлата си, защото хората били прости и се занимавали с простащина. А тя, видиш ли, била красива. Добре, съгласни сме. Само че вчера стана ясно още нещо. И фактът е неоспорим. А именно, че членовете на журито публично се отрекоха от Мис България 2017. Те заявиха, че Тамара Георгиева не е била в листите им с фаворитки. Били дали гласа си за други момичета. Иво Танев, Антония Петрова, Наталия Гуркова, Марина Войкова... всички те са посочили съвсем различни кандидатки за короната. След признанието им се поиска публично разкриване на гласуването и да бъдат извадени на бял свят резултатите от класирането. Нещо повече - самият собственик на конкурсите "Мис Вселена България" и "Мис Свят България" Страхил Гановски заяви категорично, че изборът на победителката тази година ще донесе лошо име на държавата ни. И ще навреди на бранша. Потресаващо е, но според него и мнозина останали, що се отнася до красиви жени у нас, пред света България вече се свързва само с името на Анита Мейзер и Тамара Георгиева. Всичко това безусловно води до само едно решение. Да бъде отнета короната от главата на Мис България 2017. И да бъде поставена там, където й е мястото - върху красивата глава на истинската победителка. Това разкриха източници от кухнята на събитието. Дали това наистина ще стане факт, или някой ще извади вода от девет кладенеца, за да продължи на държи Тамара на трона. Въпреки всенародния бунт срещу нея. Това ще разберем със сигурност още тези дни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.