ЧЕСТИТО: Вижте приказната сватба на Глория Петкова от Вип Брадър! (МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/chestito-vizhte-prikaznata-svatba-na-gloriya-petkova-ot-vip-bradar-mnogo-snimki/47112 Goreshto.net
ЧЕСТИТО: Вижте приказната сватба на Глория Петкова от Вип Брадър! (МНОГО СНИМКИ)

Глория Петкова от Вип Брадър стана съпруга на Методи Велинов от Варна!
Манекенката Глория Петкова се омъжи. Честито да й е и да е много щастлива в ролята си на съпруга и майка. Защото, както знаем, тя се венча бременна и след няколко месеца ще дари съпруга си с първото им дете.

Глория Петкова се омъжи за по-възрастния от нея Методи Велинов. Младоженикът е родом от морската ни столица Варна и се занимава с търговия. Бизнесът му върви отлично и това гарантира добър живот за него и семейството му.

Методи и Глория се ожениха в прелестния дворец Евксиноград, но пред погледите на сравнително малко гости. Самата красавица беше признала в свои интервюта, че няма намерение да превръща най-важния ден в живота си в цирк.

“Не ми харесва тази публичност, тази суета и целия този панаир, в който много известни хора превръщат сватбите си. Нито искам да бия тъпана, нито да ме показват като мечка по телевизията. Това си е моят ден, нашият ден и сме избрали да го прекараме само с най-близките си и любими хора”, категорична е Глория Петкова.

На една от снимките булката, сестра й и родителката им са застанали една до друга, а роклите им пресъздават националния флаг на България. Самата Глория смени две рокли по време на тържеството.

Едната от тях беше по-пищна, а другата по-обрана, семпла и стилна. Бижутата, които допълваха красотата на булката, бяха бели обеци и разкошна тиара.

Глория успя да разсмее гостите като за пореден път разказа как е съобщила новината на мъжа си, че е бременна. Тя просто седнала и опаковала теста за бременност с червена панделка.

Подала му го, а той го погледнал и видял вътре ясно изписаните две чертички. Бебето на Глория и Методи Велинов трябва да се роди през септември, но още не се знае дали ще бъде момиченце, или момченце. Пожелаваме на младото семейство много здраве, щастие и любов!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.