ЧЕСТИТООО: Ето я малката принцеса на Мариана Попова и Веселин Плачков! (роди се преди минути)

https://goreshto.net/novini/chestitooo-eto-ya-malkata-princesa-na-mariana-popova-i-veselin-plachkov-rodi-se-predi-minuti/50516 Goreshto.net
ЧЕСТИТООО: Ето я малката принцеса на Мариана Попова и Веселин Плачков! (роди се преди минути)

Мариана Попова и Веселин Плачков гушнаха плода на любовта си!

Честитоооо!!!... Преди броени минути на бял свят се появи бебето на Мариана Попова и Веселин Плачков. Малката Екатерина проплака в ръцете на най-добрите лекари в известна столична клиника. А щастливите родители не страдат от излишно суеверие и веднага качиха снимката й в социалната мрежа. "Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!", написа певицата над фотото в профила си. Както виждаме, гордият татко Веселин Плачков е излетял от Къщата на Вип Брадър, за да присъства на раждането на втората си щерка. И двамата с Мариана имат по една дъщеря от предишните си връзки, а това е третото момиченце в семейството. Само часове преди да роди Екатерина, Мариана Попова се възмущаваше от наглостта и безочието на родни жълти медии. Които написаха, че се е съгласила раждането на бъде излъчвано на живо срещу заплащане от Нова телевизия. Попова категорично отрече тези твърдения и нарече въпросните медии лъжци. Певицата обаче остана не по-малко омерзена и от коментарите на обикновени читатели под новината . Обиди и дори мръсни изрази на килограм се бълваха срещу Мариана Попова, която реагира по следния начин: "Лъжа! А коментарите тук под артикула са вдъхновяващи! Четете да знаете какви хора ви заобикалят! Страшно е! Браво на Блиц, бриз или каквото сте там!", написа Мариана Попова. Тепърва ще видим дали след раждането Веселин Плачков ще се върне в Къщата на Големия брат. Или пък ще реши да жертва хонорара от формата, за да е до любимите си момичета. Жива и здрава да е малката Екатерина, както и цялото й семейство! Сега обакваме само и първите снимки на родилката Мариана Попова, която знаем, че е добре и се чувства чудесно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.