Читател тръби: Забравете содата при киселините! Този "убиец" ги ликвидира от раз! (след 2 дни си като прероден)

https://goreshto.net/novini/chitatel-trabi-zabravete-sodata-pri-kiselinite-tozi-ubiec-gi-likvidira-ot-raz-sled-2-dni-si-kato-preroden/49744 Goreshto.net
Читател тръби: Забравете содата при киселините! Този "убиец" ги ликвидира от раз! (след 2 дни си като прероден)

Читателят Боян Стоименов от Бяла пише, че живее втори живот след ужаса на киселините!

Проблем с киселините в стомаха - едва ли има човек над 40-годишна възраст, който поне веднъж да не се е сблъсквал с него. За читателят Боян Стоименов от Бяла обаче, киселините не били просто яд, а кошмар и агония. "Знам, че от това нещо не се мре, но може да те докара до самоубийство. Само, който си е патил, ще ме разбере. И не ми се появяваха чат-пат, мъчеха ме ежедневно. Не можех да спя, да се храня нормално, да си почина дори. Крещял съм от гняв и постоянно пиех само сода за хляб. Да, в началото помагаше временно, а после спря да ми действа изцяло", пише ни Стоименов. Затова и съветът му към всеки, който страда от киселини в стомаха, е да забрави сода бикарбонат като самостоятелно средство. Ако, разбира се, иска да се излекува тотално от проблема, а не само да го замаскира. С идеята да помогне и на други патиланци като него, Боян Стоименов сподели начинът, по който той самият се отървал от киселините. На него пък му помогнал комшия, при това съвсем случайно. Дал му рецептата, която от щастие, Боян едва не си закачил в рамка на стената. А тази рецепта е следната. Тя се базира на напълно натурален ябълков оцет. Той помага за повишаване нивата на солната киселина в организма, чието намаление най-често води до гадни и упорити киселини в стомаха. След като имаме налице ябълковия натурален оцет, чак тогава можем да посегнем и към малко сода за хляб. Взимаме една чаша вода и в нея смесваме лъжичка ябълков оцет, заедно с малка лъжичка сода и също така малка лъжичка истински мед. Медът при това лечение също е задължителен. Боян Стоименов казва, че е добре водата да е или преварена, или поне филтрирана в кана. След като смесим в нея лечебните съставки, просто изпиваме течността. Прави се задължително преди хранене като се повтаря веднъж или максимум два пъти на ден. "Аз го правех по два пъти, защото проблемът ми беше тежък. Но след втория ден се почувствах като прероден. На третия дори дупките по улиците ми се виждаха прекрасни", пише читателят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.