Чудо: Бившата на Ламбо пак ще ражда?

https://goreshto.net/novini/chudo-bivshata-na-lambo-pak-shte-razhda/49341 Goreshto.net
Чудо: Бившата на Ламбо пак ще ражда?

Бившата на Ламбо - Ирен Кривошиева, пак ще ражда, въпреки че наближава 60-те години

Истинско чудо е на път да се случи с красивата Ирен Кривошиева. Бившата изгора на Ламбо е решила да си има още едно дете, дочу Goreshto.net. Актрисата от известно време е сгодена за оператора Николай Николов, но никой не предполагаше, че двамата готвят семейство в пълния смисъл на думата. Все пак Ирен Кривошиева през юли ще навърши 58 години, което е наистина твърде много за започване на ново майчинство.

[caption id="attachment_4366" align="alignright" width="300"]Ирен Кривошиева ражда на 58 години? Ирен Кривошиева ражда на 58 години?[/caption]

Ирен Кривошиева е била засечена няколко пъти в специализирана клиника за оплождане, където явно се е подлагала на изследвания за зачеване чрез ин витро. На тази възраст обаче е доста опасно това, което някогашната любима на Ламбо си е наумила. Има вероятност детето да има много сериозни здравословни проблеми. Медицината би определила като чудо даже забременяването на тази възраст. Рискът е много голям, но Кривошиева е лудо влюбена и иска да дари новия си възлюбен с дете.

Великият Стефан Данаилов вече даде своя принос в тази насока, правейки Ирен Кривошиева майка на Владимир. Актрисата и Ламбо дълго време пазеха взаимоотношенията си в тайна, но в крайна сметка истината бе разкрита.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.