Чудо: Слави Трифонов хвърли патерицата, търчи като нов! (злобарите се пръснаха, семейството му празнува - виж тук)

https://goreshto.net/novini/chudo-slavi-trifonov-hvarli-patericata-tarchi-kato-nov-zlobarite-se-prasnaha-semeystvoto-mu-praznuva-vizh-tuk/49931 Goreshto.net
Чудо: Слави Трифонов хвърли патерицата, търчи като нов! (злобарите се пръснаха, семейството му празнува - виж тук)

Слави Трифонов захвърли патерицата и вече ходи нормално!

Истинско чудо се случи със Слави Трифонов. Шоумен номер едно в държавата от години не можеше да ходи нормално и едва креташе. Често пъти дори се налагаше да бъде придружаван от орханители, които буквално го влачеха. Както се случи след трите му концерта в Арена Армеец. Е, днес злобарите се пръскат, но семейството, екипа и феновете му ликуват. Защото гръмна страхотната новина, че Слави Трифонов е хвърлил патерицата и вече ходи напълно сам. Операцията за смяна на тазобедрената става, която претърпя, е била повече от успешна. А резултатите от нея вече са видими, разкриха от приближението на Дългия. Разбира се, Слави ще трябва да се пази още известно време и няма да тича (шегуваме се), но и това ще стане. Само след броени месеци. В момента шоуменът се намира в родния си Плевен, където ще поостане малко, за да отдели време на семейството си. Фактът, че ходи без проблем, бил най-големият подарък за рождения ден на баща му Тодор. Който навърши 85 години миналата седмица. Слави Трифонов се появил в дома си с пълни торби подаръци за всички, но близките му дори не ги отворили веднага. Не можели да се нарадват на това, че той отново е същият като преди - здрав, прав и усмихнат. Предполага се, че Слави ще се върне на екран още в началото на новия сезон на "Шоуто на Слави" през есента. А и да не иска, ще му се наложи, тъй като Би Ти Ви вече давало зор. Шефовете били доволни от работата на заместника му Иво Сиромахов, но не искали и да чуят, че ще стартират новия сезон отново с него. "Зрителите си искат Слави Трифонов и това е напълно разбираемо. Пък и той, какъвто е работохолик, сън не спи, за да се върне в студиото си и да поеме нещата в свои ръце. Само Господ здраве да му дава, след месец-месец и половина отново ще му се радваме на екрана", коментират източниците. Здраве, живот и сили му пожелаваме и ние. Както и цялостно възстановяване от операцията. Така, че не след дълго и да тича из студиото.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.