Чудо: Това е била първата реакция на Михаел Шумахер!

https://goreshto.net/novini/chudo-tova-e-bila-parvata-reakciya-na-mihael-shumaher/49356 Goreshto.net
Чудо: Това е била първата реакция на Михаел Шумахер!

Михаел Шумахер за първи път отвори очи и се събуди реално от комата!

Невероятна вест разтърси света днес, когато стана ясно, че молитвите на милиони хора са били чути и шампионът Михаел Шумахер най-сетне е излязъл от комата - след като прекара в нея цели 95 дни. Лекарите бяха изгубили надежда за оздравяването му, а тези, които нито за миг не престанаха да вярват, бяха хората от семейството му и най-вече неговата съпруга.

Огромната й любов към Михаел Шумахер му помогна да се пребори със смъртта и нямаше как да бъде друго яче - първата му реакция след излизането от кома, бе да погледне съпругата си и да мигне с очи, че я разпознава. В този миг красивата любима на Михаел Шумахер избухнала в сълзи от безмерно щастие, пишат немски вестници.

[caption id="attachment_4478" align="alignright" width="300"]Михаел Шумахер отвори очи и първото, което направи, бе да покаже на жена си, че я позна Михаел Шумахер отвори очи и първото, което направи, бе да покаже на жена си, че я позна[/caption]

"Да, Михаел Шумахер разпозна жена си. Той прояви прекрасни признаци на адекватност, след като излезе от продължителната кома. Което е ясен знак, че вече можем да говорим за по-нататъшното му възстановяване. Друго обаче няма да изнесем като информация, докато Михаел Шумахер не се оправи почти напълно и не може сам да застане пред медиите и да разкаже всичко, което иска", заяви неговата дясна ръка - мениджърката му Сабине Кем, която също като семейството му, бе неотлъчно до леглото на Михаел Шумахер по време на комата.

Семейството на Михаел Шумахер засега пази мълчание, но по-скоро от вълнение и радост, отколкото от желание за игри на криеница. Съпругата на пилота не си позволява да се отдели от него нито за миг, защото вярва, че присъствието й ще помогне на Михаел Шумахер да се възстанови час по-скоро.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.