Чудовищен срив в Нова ТВ: Дарина Сарелска се измете от работа преди седмица! (А продължава да взима рекордната си заплата)

https://goreshto.net/novini/chudovishten-sriv-v-nova-tv-darina-sarelska-se-izmete-ot-rabota-predi-sedmica-a-prodalzhava-da-vzima-rekordnata-si-zaplata/49745 Goreshto.net
Чудовищен срив в Нова ТВ: Дарина Сарелска се измете от работа преди седмица! (А продължава да взима рекордната си заплата)

Дарина Сарелска цяла седмица не се е мяркала на работното си място!

Проблемите в Нова телевизия не спират. След чудовищния скандал с Васил Иванов и Дарина Сарелска, последната се измете от работното си място. Без дори да предупреди. Това разкриха източници от кухнята на медията. Припомняме, че разследващият журналист Васил Иванов собственоръчно подаде заявление за напускане на Нова ТВ, където работеше от цели 14 години. Причината беше системна цензура, налагана му от шефката на "Новини и актуални предавания" Дарина Сарелска. Само дни след публичните му разкрития, направени пред Слави Трифонов и журналисти, се оказа, че Сарелска е спряла да ходи на работа. Без да си пусне отпуск, без да заяви болничен, просто сякаш сублимирала, пише вестник "Уикенд". "Вече цяла седмица я няма. Разбрахме, че е изпаднала в тежък нервен срив и се е затворила у дома си. Не иска да говори с никого, да вижда никого. Единствените хора, с които общува, са нейните сакън дружки Ани Цолова и Генка Шикерова. В момента те на практика управляват отдела, който тя трябва да ръководи. Много е зле Дарина. Наистина й причиниха нещо ужасно, не беше редно да става така", коментират източниците. Миналия петък Сарелска трябваше да говори в сутрешния блок на медията, но така и не се реши да се появи на живо в ефир. Думите й бяха пуснати на запис, след като ден преди това стотици потребители буквално я попиляха в социалната мрежа. Странното в ситуацията обаче е едно. Въпреки че не ходи на работа в момента, Дарина Сарелска продължава да прибира рекордната си заплата от 15 000 лева. С която се сдобива само две години, след началото на службата си в Нова телевизия като цяло. Припомняме и месечните възнаграждения, срещу които се разписват колегите и приятелите й в същата медия. Дарина Сарелска – 15 000 лева Ани Салич – 8000 лева Виктор Николаев – 8000 лева Ани Цолова – 8000 лева Генка Шикерова – 8000 лева Лора Крумова – 7000 лева Галя Щърбева – 7000 лева Николай Дойнов – 6500 лева Даниела Тренчева – 6500 лева Марина Цекова – 4500 лева Марин Николов – 4000 лева Богомил Грозев – 4000 лева

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.