Чудовищна новина за Лили Иванова: Примата спря да се храни, не иска да вижда никого! (още за състоянието й)

https://goreshto.net/novini/chudovishtna-novina-za-lili-ivanova-primata-sprya-da-se-hrani-ne-iska-da-vizhda-nikogo-oshte-za-sastoyanieto-y/50472 Goreshto.net
Чудовищна новина за Лили Иванова: Примата спря да се храни, не иска да вижда никого! (още за състоянието й)

Лили Иванова е изпаднала в много лошо състояние, близките й са крайно притеснени!

Близките хора около Лили Иванова са крайно разтревожени и не крият това. А причината е във влошеното психично и здравословно състояние на голямата ни певица. Оказа се, че от дни примата не иска да се вижда с никого и е спряла да се храни. Източниците разкриха ужасени, че Лили е изпаднала в тежка депресия, съчетана с остра форма на хипохондрия (ужас от болести). Разбира се, за това си има логично обяснение и то е случилото се наскоро с изпълнителката на "Детелини". А именно - по време на рутинна разкрасителна процедура в столична клиника наскоро, Лили Иванова изпаднала в кома и лекарите едва я върнали към живота. Това съобщава вестник "Галерия". Лили получила тежък кръвоизлив по време на операцията и трябвало да бъде реанимирана. Впоследствие била откарана в Правителствена болница. "Няма операция, която да бъде напълно сигурна и безобидна. Особено на възраст като нейната, когато вече всичко е много по-сериозно. Дори и да е уж обикновена разкрасителна интервенция, рискът съществува", обясниха наскоро лекари. Те са убедени, че посттравматичният шок е отключил и болезнената депресия на певицата. Заради сложното й състояние следващите изяви на Иванова са насрочени чак за месец октомври. Близките й обаче са притеснени за здравето й и най-вече за проблемите с храненето. "Храната е здраве и живот. Лили и без друго е толкова слабичка, че спокойно може да се побере в детски размер дрехи. Ако продължи да не се храни нормално, съвсем ще я закъса. Дано скоро да се възстанови и да се усмихне", пожелават й източниците. Ние и многобройните й фенове й желаем същото. Както и да я видим скоро пак на сцената и то в отлично здраве.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.