Чудовищно разкритие: Динко Вълев крие убийство! (ето кой го е покрил, за да отърве кожата - шокиращи подробности)

https://goreshto.net/novini/chudovishtno-razkritie-dinko-valev-krie-ubiystvo-eto-koy-go-e-pokril-za-da-otarve-kozhata-shokirashti-podrobnosti/50192 Goreshto.net
Чудовищно разкритие: Динко Вълев крие убийство! (ето кой го е покрил, за да отърве кожата - шокиращи подробности)

Динко Вълев е направил нещо ужасяващо в живота си!

Ловецът на бежанци Динко Вълев успя да се докопа до третото място в Биг Брадър 2017. Мнозина му симпатизираха и го приеха едва ли не за свой любимец и еталон на честността. Макар да нямат никаква представа от нещата, които е правил ямболията. Чудовищно разкритие взриви медиите днес, след което свинските опашки и боят над няколко бежанци, вече ни се струва като детска игра. Оказа се, че Динко Вълев крие в миналото си убийство на човек. С тази новина хвърлиха бомбата негови познати пред вестник "Таблоид". Ужасът се разиграл преди 13 години, когато Господин (както е истинското му име), бил още тийнейджър. Тогава той и още четирима негови авери се прибирали към Ямбол след зверски запой на купон в село Дражево. Там пиянствали на вилата на едното от момчетата. По пътя към Ямбол групичката се возила в автомобила на таткото на Вълев - Въльо Вълев. Всички били наквасени като казаци и се блъснали челно в една Лада. В следствие на тежкия удар, шофьорът на Ладата загинал на място, пише "Таблоид". И до ден днешен не е ясно кой от младежите е управлявал возилото, а делото било засекретено заради младата им възраст. Говори се обаче, че именно Динко Вълев бил шофьорът. За да го отърве от делото и от съдебната присъда, още на другата седмица родителят му успял да го изведе в Гърция. Оттам Динко заминал при роднини на баща си във Финландия, където останал цели 13 месеца. Заради неспазване на процедурата следствената експертиза се провалила на два пъти. Накрая станало така, че прокуратурата не завела дело срещу Динко Вълев, а гражданският процес от роднините на загиналия се разминал по давност. След този инцидент ловецът на бежанци дори не си взел поука. Източници разкриват, че той продължава да шофира като луд и да не спазва правилата за движение по пътищата. Динко обаче не може да забрави как покойният му вече баща често пъти му е помагал в проблемите, в които се забърква. И продължава да жали по него, както неведнъж показа и в Къщата на Биг Брадър.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.