Цирк народен: Бившата жена на Румен Радев му дърпа ушите публично! (кротка била Гинка ли, айде бе - виж тук)

https://goreshto.net/novini/cirk-naroden-bivshata-zhena-na-rumen-radev-mu-darpa-ushite-publichno-krotka-bila-ginka-li-ayde-be-vizh-tuk/49904 Goreshto.net
Цирк народен: Бившата жена на Румен Радев му дърпа ушите публично! (кротка била Гинка ли, айде бе - виж тук)

Бившата съпруга на Румен Радев изригна срещу него, причината е шокираща!

Откакто Румен Радев стана президент на България, в медиите почти непрестанно текат информации за личния му живот. А най-обсъждани са двете му жени - бивша и настояща. Екс съпругата на държавния глава Гинка Радева (по настоящем вече Гинка Кесякова) доскоро беше описвана навсякъде като кротка, тиха и миролюбива жена. Ще рече човек, че гласът й не се чува.

Е да, ама не! Гинка се оказа с характер и то какъв. Вероятно няма друг случай, в който президент да бъде атакуван от съпругата си и то публично. Както направила Кесякова преди дни. А именно - подала сигнал срещу Румен Радев и Би Ти Ви в СЕМ.

Затова, че мъжът й си позволил да обсъжда с водещия Антон Хекимян непълнолетния й още син Георги. Това съобщи агенция ПИК, а новината гръмна като бомба. Мненията на хората са доста противоречиви, тъй като едни подкрепят президента, а други жена му. Абсурдното, според потребители в мрежата е, че Гинка Кесякова "дърпа ушите" и търси сметка на президента, който е биологичен баща на Георги. Някак странно е да роптаеш срещу нещо, което таткото на общия ви син е разказал за него. Пък било то и в ефир. Защото едва ли Румен Радев ще си позволи и дори ще му мине през ум да злепостави или застраши по някакъв начин родния си син. Това смятат едни. Други обаче са на мнение, че държавният глава е погазил решението на майката на децата си. А именно до пълнолетието им те да стоят категорично настрани от обществеността и медиите. Във всичко това - особено подадения до СЕМ сигнал, личи и нещо друго. Което ту излизаше на яве, ту се опитваха да прикрият хората около президента. И то е обтегнатите отношения между двете съпруги на генерала, пише ПИК. Източници твърдят, че Гинка Кесякова останала потресена по време на театралното представление на дъщеря си, когато Румен Радев доведе със себе си и Деси Радева. А двете дами бяха принудени да седят на един и същи ред. Какво ще реши и отсъди СЕМ в случая, не е ясно. Това ще видим тепърва. Определено обаче цялата тази история се превръща в цирк народен. С който маса народ ще си убива времето на чашка в кръчмата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.