Цвета Капитанова предизвиква: Правете тези 6 неща само за 14 дни и няма да познаете корема си! (ефектът е шеметен)

https://goreshto.net/novini/cveta-kapitanova-predizvikva-pravete-tezi-6-neshta-samo-za-14-dni-i-nyama-da-poznaete-korema-si-efektat-e-shemeten/50086 Goreshto.net
Цвета Капитанова предизвиква: Правете тези 6 неща само за 14 дни и няма да познаете корема си! (ефектът е шеметен)

Фитнес инструкторът Цвета Капитанова отдавна е призната като един от най-добрите експерти в областта!

Кондиционният треньор и известен фитнес инструктор Цвета Капитанова даде ценни съвети за това как да стопим тлъстинките по корема си само за 14 дни. След тях гарантирано ще видим разликата в огледалото, дрехите и сантиметъра. А е съвсем възможно и да не познаем себе си. Тлъстините по корема са не само грозна гледка, както за мъжете, така и за жените, но и сериозна заплаха за здравето ни. Те са предпоставка за редица тежки заболявания и е препоръчително, дори задължително да се отървем от тях. И не, това не става с прехвалените и скъпи липосукции и прочие, а просто с воля и желание за успех. Цвета Капитанова предизвиква да започнем само 14-дневен курс по отслабване и стапяне на корема, който не изисква нито глад, нито изнурителен труд.

Трябва да се спазят само тези 6 правила, които са изброени тук. Запомнете ги, а ако трябва си ги запишете:

Първото правило е да намалим драстично приема на въглехидрати като захар, тесто и безалкохолни напитки. Може да не ги спирате напълно, но трябва да са съвсем, съвсем малко. И в никакъв случай да не се приемат при вечерното хранене. Плодовете и зеленчуците не се включват в тази забрана, разбира се, пише fitpersona.com. Второто правило - увеличете протеините като белтъци, извара, риба и месо. Те забавят навлизането на въглехидратите в кръвта и стабилизират кръвната захар. Добавете малко протеин към всяко от храненията ви и ще видите чудни резултати. Третото правило - не използвайте ксеноестрогените, които допринасят за натрупване на тлъстини в коремната област и за хормонален дисбаланс. Въпросните се съдържат в пластмасовите изделия, найлоновите пликчета, пластмасовите дъски за рязане. Затова не консумирайте продукти от тях. А, за да компенсирате вредата, яжте зеленчуци от семейство кръстоцветни като броколи, карфиол, зеле и други. Четвъртото правило - най-малко 10 чаши вода на ден, а най-добре 3 литра. Дори да не ви се пие и да не сте свикнали, направете го. Ще се удивите от резултата. Петото правило - интервални и кардио тренировки, които може да са и по половин мас на ден. Важното е да имате движение, което не е задължително да бъде във фитнеса. Шесто правило - упражнения за изгаряне на мазнините в коремната област като коремни преси, усуквания, наклони и клекове. Нямате идея колко полезни са за корема клековете, както и за цялото тяло изобщо. От 3 до 5 серии по 15-20 пъти упражненията са напълно достатъчни. След 14 дни ще крещите от радост, стига да го направите. Успех на всички!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.