Д-р Михайлов: Лекувайте кашлицата веднага, за да не стане опасно! (два мощни метода я стопират от раз)

https://goreshto.net/novini/d-r-mihaylov-lekuvayte-kashlicata-vednaga-za-da-ne-stane-opasno-dva-moshtni-metoda-ya-stopirat-ot-raz/50248 Goreshto.net
Д-р Михайлов: Лекувайте кашлицата веднага, за да не стане опасно! (два мощни метода я стопират от раз)

Д-р Михайлов обяснява, че кашлицата не бива да се потиска, защото има опасност да си навредим още повече!

Не потискайте кашлицата, лекувайте я! Това обяснява д-р Атанас Михайлов в сезона на вирусите и грипа. Разбира се, най-добре е да се пазим и да направим всичко възможно да останем здрави. Но в случаите, в които не успяваме, правилното лечение е единственото важно нещо. При силна и упорита кашлица не бързайте да тичате до аптеката и да си харчите парите за всевъзможни сиропи, хапчета, прахчета и други. Едно, че са скъпи, друго не винаги помагат. За лечение на кашлица няма по-добро и мощно средство от двете рецепти, които ни припомня д-р Атанас Михайлов. Изпитани са отдавна и ефектът от тях е гарантират на сто процента. Първата рецепта против кашлица е с настърган стар лук и мед. Смесват се двете съставки в съотношение 1 към 2. А след това се взимат до десет пъти дневно от сместа с една чаена малка лъжичка. Тази рецепта, както и втората, спомага за втечняването и отделянето на секретите в белите дробове. Втората рецепта е също така простичка, но страшно ефективна. Смесете си 200 грама настърган лук със 750 грама бяло вино и сто грама истински мед. Оставете да кисне четири-пет дни и после прецедете сместа през обикновен тензух. Добре е да си приготвите бутилките от рано, за да ги имате на разположение веднага при нужда. От лечебната течност после се пият по 50 грама три пъти дневно за 24 часа. Има и още нещо, което ще помогне за пълното излекуване на кашлицата и това са инхалациите. Ако нямате уред за тях, д-р Михайлов съветва да ползвате обикновен чайник. "Сложете фуния на чучура на чайника и го насочете директно към устата си. А в чайника преди това сте сложили 200 грама вода, половин лъжица сода бикарбонат и две щипки сол. Загрявате ги, а след това дишате с пълни дробове около 15 минути. Два часа после не излизате на студа", обяснява д-р Атанас Михайлов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.