Д-р Валери Исаев хвърли бомбата за нашите аптеки: Виж какво се продава там!

https://goreshto.net/novini/d-r-valeri-isaev-hvarli-bombata-za-nashite-apteki-vizh-kakvo-se-prodava-tam/49747 Goreshto.net
Д-р Валери Исаев хвърли бомбата за нашите аптеки: Виж какво се продава там!

Д-р Валери Исаев разкри важна истина за българските аптеки!

Днес здравето на човека е изложено на постоянен риск. Животът, който водим, го предизвиква. Най-лошото обаче е, че здравето и на едно дете бива застрашавано постоянно и това разкри д-р Валери Исаев. Оказва се, че в нашите аптеки е пълно с медикаменти, които вредят на децата. Те са за подсилване на имунитета. Много от тях са хранителни добавки, които се предписват на малчуганите. Докторът е на мнение, че изобщо не бива да се дават подобни неща на деца, които нямат неистова нужда от това. Той съветва родителите да не дават такива медикаменти на своите рожби, тъй като те ще им навредят. Подобни неща биха били добре-дошли единствено за деца с вроден дефект в имунитата си. Само тогава подобни вещества за подсилване на имунната система биха били удачни за използване. Проблемът, според д-р Валери Исаев, обаче е, че в днешните аптеки е пълно с такива медикаменти, които се предписват постоянно на децата. Понякога дори те са част от други лекарства и дори не се разбира, че детето ги взима. Лекарят съветва родителите да наблюдават децата си и само ако наистина видят проблем, да се консултират със специалист. Той разкрива и симптомите за подобен проблем. При бебетата това са: затруднено будене за хранене, отказ да се храни, учестено дишане, влошена двигателна активност и др. При по-големите деца симптомите са свързани предимно с настроението. Ако едно дете не иска да си играе, няма желание за нищо, то тогава то има проблем, който може да е свързан с влошения имунитет. Д-р Валери Исаев практикува в софийската Александровска болница, отделението за детски болести. Той е сред най-добрите детски пулмолози у нас. Затова мнението му се цени изключително високо. В българските аптеки сякаш е практика да се продават медикаменти, които са с цел най-вече печалба на фармацевтичните компании. Затова хората трябва да бъдат внимателни по отношение на това, което пият, особено когато става дума за децата им.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.