Да не повярваш: Натиреният Антон Стефанов скочи на Миглена Ангелова! (ще го сдъвче ли тя за закуска - виж шока тук)

https://goreshto.net/novini/da-ne-povyarvash-natireniyat-anton-stefanov-skochi-na-miglena-angelova-shte-go-sdavche-li-tya-za-zakuska-vizh-shoka-tuk/50051 Goreshto.net
Да не повярваш: Натиреният Антон Стефанов скочи на Миглена Ангелова! (ще го сдъвче ли тя за закуска - виж шока тук)

Антон Стефанов за първи път си позволи да скочи срещу Миглена Ангелова!

Повече от любопитно се развиват отношенията между Антон Стефанов и Миглена Ангелова. Изтоненият снощи от Вип Брадър 2017 журналист беше направен на пет стотинки от бившата победителка на формата. Както видяхме, Миглена Ангелова влезе в Къщата и разказа играта на Антон. Тя седеше пред него и му размахваше пръст като на дете идиотче, което е направило поредната беля. А накрая го подкара пред себе си като овца и не спираше да му нарежда да си изправи раменцата и да ходи като мъж. Странно, но пред нея Тони Стефанов не посмя да каже "гък". Той чинно се подчиняваше на нарежданията й и дори се оправдаваше за ревливото си поведение в шоуто. След като излезе и се прибра в дома си обаче, Антон Стефанов изуми всички. Светският журналист си позволи да се изправи срещу Ангелова, но и този път някак си твърде плашливо и индиректно. Като просто харесваше коментарите на познатите си в своя профил в социалната мрежа. "Ти най-добре си знаел какво е било и как си се чувствал. А Миглена Ангелова не е силна жена, тя е слаба жена", заяви Мариан Башур, който съжали, че миналата година е защитавал екс водещата в червено. Какво мислите направи Стефанов след коментара му - ами, хареса го. "Мръсните игрички на проскубаната кокошка му придадоха повече блясък дори", нахрани я Евгени Минчев, а Тонито отново хареса коментара. От самата Меги нямаше нито поздравление, нито съжаление, че е напуснал. Очевидно е и, че самият Стефанов е крайно обиден от поведението на тази, която доскоро уважаваше, обожаваше и защитаваше яростно пред всички. Дали ще посмее да се опълчи реално срещу нея обаче, или ще продължи да се трае и просто да се съгласява с чуждото мнение. Това, което лично той би трябвало да изрече. Предстои да проследим и да видим.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.