Дълго устиска: Виж с коя кръшка Петко Димитров на Яна! (развод ли се задава 4 години след пищната сватба)

https://goreshto.net/novini/dalgo-ustiska-vizh-s-koya-krashka-petko-dimitrov-na-yana-razvod-li-se-zadava-4-godini-sled-pishtnata-svatba/49985 Goreshto.net
Дълго устиска: Виж с коя кръшка Петко Димитров на Яна! (развод ли се задава 4 години след пищната сватба)

Петко Димитров и Яна Димитрова бяха пример за любов и вярност!

Неземна любов и пример за отдаденост и вярност - това бяха Петко Димитров и съпругата му Яна Димитрова, поне до днес. Когато избухна бомбата, че бизнесменът не е изневерил на нрава си. И отново е бръкнал в меда. Близки до обкръжението на чаровника разкриха, че от месец насам Петко Димитров върти любовна афера с 23-годишно пиленце. Мацката била убийствена, дори по-хубава от Яна. А запознанството им станало супер случайно (ако изобщо вярваме в случайности). Девойката, която е студентка и живее в Студентски град, отишла да търси работа в клуба на Петко Димитров. Пробвала се за сервитьорка там като целта й била някой ден да стане и хостеса. Само че не успяла нито в едното, нито в другото, тъй като Петко лично провел интервютата. Димитров я фиксирал още след другите кандидатки и моментално я пожелал. Така, както навремето направи и с Яна Акимова (тя му беше ментор в Денсинг старс). Димитров отказал назначение на студентката, но я поканил на кафе. Което тя не могла, а и не искала да откаже. Кафето скоро преминало във вечеря, а оттам насетне на всички е ясно какво следва. "Петко си изигра хитро картите като не я взе на работа. Ако го беше направил, Яна щеше да я забележи още на втория ден, защото тя често виси в заведението. Нямаше как да не усети, че помежду им става нещо, да види какви погледи си хвърлят и прочие. А така си опече работата", разкриват източниците. Димитров и любовницата му се срещали два-три пъти седмично като винаги избирали различен хотел или места, отдалечени от града. Не е ясно обаче дали Петко наистина има чувства към въпросната, или просто я използва за забавление и разнообразие от рутината и битовизмите у дома. "Трябва да му се признае все пак, че доста изтрая. На никоя друга не е бил толкова дълго време верен, колкото на Янчето. Нито на Мария Игнатова, нито на Ели Гигова. Надяваме се, че скоро ще се насити и на това си завоевание и ще се кротне. Защото ако си позволи да загуби жена като Яна, трябва да е голям идиот", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.