Даниел Петканов като напляскан: Виж как моли извинение от Илиана Раева! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/daniel-petkanov-kato-naplyaskan-vizh-kak-moli-izvinenie-ot-iliana-raeva-oshte-podrobnosti/50975 Goreshto.net
Даниел Петканов като напляскан: Виж как моли извинение от Илиана Раева! (още подробности)

Даниел Петканов поиска извинение от Илиана Раева и момичетата!

Извинение от Илиана Раева и златните момичета поиска Даниел Петканов. Лудия репортер се чувства буквално като напляскано дете след снощния си гаф в "България търси талант". В него той разказа нелеп виц за мутри и гимнастички, което вбеси Раева и тя го "ошамари" публично. Ето как днес той поиска прошка: "Искам да се извиня на Илиана Раева и "Златните момичета", ако съм ги засегнал с шегата, която направих снощи по време на финала. Аз уважавам техните постижения, труда, който полагат и в никакъв случай не искам да омаловажавам таланта, който притежават, за разлика от мен. Пожелавам още много успехи и покорени върхове", извини се в мрежата Даниел Петканов. На което Илиана Раева не отказа да подаде ръка и да прости. Ето как тя отговори на Лудия репортер пред всички: "Благодаря за това извинение. Вярвам, че то е искрено и ще ти помогне да разграничаваш стойностното и да знаеш как да го цениш. Трудът, успехите, поведението и отговорността на тези златни момичета заслужават уважение и обич. Те дойдоха да играят в почивния си ден, защото уважават българските телевизионни зрители, Би Ти Ви и предаването. Вложиха цялото си старание и душа и бяха фантастични, въпреки рисковете от контузия без необходимия килим. И това бяха достатъчни мотиви да го направят и да са щастливи. За това участие, тези ИСТИНСКИ ГЕРОИНИ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА не са взели една стотинка. Единственото, заради което отидоха беше да зарадват всички! Не всичко е рейтинг и пари в бизнеса! Важно е да е знаеш тези неща, да ги осмислиш, защото те ще ти помогнат в твоя път. Желая ти успех!", написа Илиана Раева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.