Даниел Златков плаче в Къщата! Синът му: Знам всичко и не искам повече да те виждам!

https://goreshto.net/novini/daniel-zlatkov-plache-v-kashtata-sinat-mu-znam-vsichko-i-ne-iskam-poveche-da-te-vizhdam/50072 Goreshto.net
Даниел Златков плаче в Къщата! Синът му: Знам всичко и не искам повече да те виждам!

Даниел Златков получи голям удар от собствения си син!

Единственият професионален спортист във "ВИП Брадър" получи огромен удар от своя син. Даниел Златков не знае на кой свят се намира, след като чу думите на детето си към него, научи Goreshto.net. Преди няколко седмици бившият играч на "Ботев" (Пловдив) е бил сюрпрезиран в Изповедалнята на Къщата. Там той бил смазан и излязъл като ударен с мокър парцал. Както е известно, всеки съквартирант има право на ежеседмична среща с децата си, ако има такива. Българският Роналдо има две, но за последно ги е видял преди седмици. Тогава те дошли само за да предадат думите на майка си. А именно, че не желаят вече да го виждат. Синът на Дани, който е на около 8 г., му казал в очите, че знаят всичко за изневярата му и не желаят вече да имат нищо общо с него. Антон Стефанов разкри всичко това в "На кафе" тази сутрин. Журналистът по онова време е бил все още в Къщата, а тогава беше много близък с футболиста. Той поясни защо е била тази реакция на семейството му. Тя е била продиктувана от ревност на жена му Агнес. Малко преди да влезе във "ВИП Брадър" Дани Златков е бил забелязан в Гоце Делчев с две красиви жени. Съпругата му узнала за това по някакъв начин и побесняла. Тя по принцип била от много ревнивите жени. Ревнувала мъжа си от всичко и всички. Затова, когато сега вече знаела за срещата му с тези жени, била направо бясна и дори готова на развод. Даниел Златков обяснил пред Антон, че е бил с братовчедка си и нейна приятелка. Дори му заръчал, ако излезе преди него, да се свърже с Агнес и да й обясни всичко. Българският Роналдо по принцип го раздава доста немирен сваляч и това може да е проблем за брака му. По време на ергенското парти на Даниел Петканов той се раздаде най-много пред танцьорките, за което отнесе солидни критики от жените в Къщата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.