Дара Екимова навърши 18: Ето как Ива Екимова трогна мрежата на празника й!

https://goreshto.net/novini/dara-ekimova-navarshi-18-eto-kak-iva-ekimova-trogna-mrezhata-na-praznika-y/51734 Goreshto.net
Дара Екимова навърши 18: Ето как Ива Екимова трогна мрежата на празника й!

Ива Екимова трогна с посланието до щерка си за 18-ия й РД!

Трогателно послание до щерка си Дара направи пиарката Ива Екимова. Днес младата певица навърши пълнолетие, а ето какво й посвети родителката й: "Точно в 10.10 на този ден изпя първия си тон! В онзи момент го определихме като плач! Първата ти глътка въздух! От първите ти стъпки до тук, ти, дъще моя, извървя толкова дълъг път! Постигна толкова много! Избра и определи пътя и мечтите си! Започа да се бориш за тях с неподозирана твърдост и устрем! Изкачи музикални и житейски върхове, а си едва на 18! Обещавам ти, че най-доброто предстои! В мигове на страх от бъдещето и несигурност в настоящето се връщай към тези победи, за да черпиш от тях сила за следващите! Никога не предавай това, в което вярваш и никога, ама никога не се отказвай! Понякога ще ти изглежда трудно, а в определени случай невъзможно - това не са причини да спреш! Това са сигнали да потърсиш друг път, за да постигаш целите си, да се вгледаш в пропуските и да добавиш стойности към постигнатото! Помни! Няма грешен ход! Вярвай, че само стопроцентовият фокус и отдаденост водят до успех! Знай, че късметът идва при подготвените. Колкото и клиширано да ти звучи сега, един ден ще се увериш, че колкото повече инвестираш в развитието си, толкова по-голям е шансът, когато се появи възможност, ти да си избраната! Това се отнася за всяка сфера в живота. Не пилей времето си за токсични хора, завистници и ласкатели! Обграждай се само уверени оптимисти, които градят! Учи се от най-добрите, но се сравнявай само със себе си днес, за да изградиш по-доброто си "аз" в бъдеще! Бъди смела и добра! Бъди щастлива! Обичам те повече от всичко! Честито пълнолетие, мое щастие!", написа щастливата Ива Екимова. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.