Дарин Ангелов: Радвам се, че се измъкнах от кошмара "Мариана Попова"

https://goreshto.net/novini/darin-angelov-radvam-se-che-se-izmaknah-ot-koshmara-mariana-popova/49337 Goreshto.net
Дарин Ангелов: Радвам се, че се измъкнах от кошмара "Мариана Попова"

Бившият на Мариана Попова я описва като истински кошмар

Актьорът Дарин Ангелов направи на пух и прах Мариана Попова в списанието Love Style. Там той разкрива, че цялата му любовна афера с певицата е била голяма грешка. Двамата изобщо не си подхождали и дълго време избягвали скъсването само от неудобство.

Дарин Ангелов обаче стига и по-далеч в критиките си. Той оплюва самата Мариана Попова, която описва като истински кошмар. Хубавицата била твърде властна, обсебваща и вечно неудовлетворена от нещо. Като цяло той я изкарва изключително негативен човек, който не знае как да се забавлява.

[caption id="attachment_4337" align="alignright" width="300"]Мариана Попова получи удар под кръста от Дарин Ангелов Мариана Попова получи удар под кръста от Дарин Ангелов[/caption]

Goreshto.net припомня, че Дарин Ангелов бе на абсолютно обратния полюс преди време. Тогава той се изказваше пред медиите, че не е срещал толкова невероятна жена като Мариана Попова и как мислел за бъдеще с нея. Тежката раздяла между двамата обаче явно го е накарала да преосмисли всичко и донякъде да намрази певицата.

Актьорът е изключително щастлив, че е успял да се измъкне от тази връзка, не само защото тя е била кошмарна, но и защото така се е запознал с Кристин Илиева, която описва като своята голяма любов. На думите на Дарин Ангелов за любовта обаче вече не трябва да се подхожда твърде лековерно, защото като нищо може да определи след време и манекенката за кошмар.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.