Део е съсипан от бременността на Лора Караджова

https://goreshto.net/novini/deo-e-sasipan-ot-bremennostta-na-lora-karadzhova/49327 Goreshto.net
Део е съсипан от бременността на Лора Караджова

Лора Караджова чака дете, Део се измъчва от множество въпроси

Новината за бременността на Лора Караджова не се е възприела много добре от Део, дочу Goreshto.net. Той все още я счита за любовта на живота си, но тя продължи с друг. Щастливецът е Валентин Славов, който само за година успя да склони Лора за дете, а на Део не му стигнаха 8 години.

"Нормално е да се чувства предаден. Той я обичаше много, но тя не искаше семейство. Сега пък изведнъж вече има друго такова. Какво да си мисли Део?!" - споделят с възмущение близките до тв водещия.

[caption id="attachment_4254" align="alignright" width="300"]Део не може да повярва, че Лора Караджова го предаде така Део не може да повярва, че Лора Караджова го предаде така[/caption]

Лора Караджова обаче едва ли се трогва особено от чувствителния си бивш, който знаем, че обича да плаче пред камерите. Тя сподели за "24 часа", че е безкрайно щастлива, какъвто е и бъдещият дядо Данчо Караджов от "Сигнал".

Део много искаше дете от Лора и именно това стана главната причина за раздялата им. Оказва се обаче, че и Караджова е искала същото, но не от него. В момента това просто смазва психически Део, защото той не може да си избие от главата мисълта, че е бил предаден от любовта на живота си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.