Дежа вю: Миглена Ангелова ликува, а Ути Бъчваров страда! Ударът в гърба на кулинаря е огромен

https://goreshto.net/novini/dezha-vyu-miglena-angelova-likuva-a-uti-bachvarov-strada-udarat-v-garba-na-kulinarya-e-ogromen/49943 Goreshto.net
Дежа вю: Миглена Ангелова ликува, а Ути Бъчваров страда! Ударът в гърба на кулинаря е огромен

Миглена Ангелова е щастлива, докато Ути Бъчваров страда! Всичко това вече сме го гледали!

Изминаха почти 9 месеца от финала на "ВИП Брадър", но враждата между Миглена Ангелова и Ути Бъчваров продължава. Двамата все още се ненавиждат, което превръща последните събития в живо предателство спрямо кулинаря. Направи го най-добрият приятел на Мистър Вкусно. Нико Тупарев, който е продуцентът на Брадъра, се сближи с желязната лейди на Къщата. Журналистката ще работи във "ВИП Брадър" през новия му сезон. Тя ще бъде трета водеща на шоуто. Очаква се да има отделно предаване, в което да се обсъжда животът в Къщата. Такова преди няколко години беше "Голямата уста". Ути Бъчваров обаче приел тежко новината, че една от най-недолюбваните му личности ще работи за неговия кръстник. Както е известно, Нико е негов кръстник. "Той ми е като брат, толкова сме близки." - каза тв водещият в ефир преди време. Миглена Ангелова и Ути Бъчваров са в жесток конфликт от последния "ВИП Брадър" насам. Тогава те бяха лидерите на двата лагера в Къщата. На финала именно те двамата останаха последни, но Меги спечели. Това жестоко разочарова кулинарния спец. Според информациите, тв водещият и журналистката не се понасят и до днес. Те няколко пъти са се засичали навън, но са се разминавали без нито една дума помежду си. Ути се почувствал като предаден в мига, в който узнал, че най-близкият му приятел е назначил на работа смъртния му враг. Той поискал обяснение от Тупарев, но получил само едно "всичко е бизнес". Бъчваров се разочаровал и от факта, че и той не е никак добре с парите напоследък, а една работа във "ВИП Брадър" за няколко месеца би му оправила финансовото положение. Вместо да се сети за него обаче, продуцентът назначил жената, която най-много ненавижда. Миглена Ангелова получи много фенове миналата година. Затова може би е логично тя да бъде изборът на продуцента, тъй като ще му покачи рейтинга доста.    

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.