Дичо и Карина не успяха и с ин витро

https://goreshto.net/novini/dicho-i-karina-ne-uspyaha-i-s-in-vitro/49277 Goreshto.net
Дичо и Карина не успяха и с ин витро

Дичо и Краина отново претърпяха неуспех в опитите си за бебе

Известният певец Дичо отрече, че ще става баща скоро, с което стана ясно, че методът "ин витро" е минал неуспешно за него и младата му възлюбена Карина. Двамата бяха засечени в болница преди няколко седмици, където се опитвали да създадат свое бебе, както гласяха слуховете. Двойката обаче не бе потвърдила нищо, а сега Дичо директно отрече слуховете за бебе.

[caption id="attachment_3879" align="alignright" width="300"]Дичо и Карина отново удариха на камък с бебето си Дичо и Карина отново удариха на камък с бебето си[/caption]

Наистина жалко за влюбените, защото е известно отдавна колко много се обичат и искат да имат свое общо дете. За жалост обаче Карина засега не може да зачене по естествения начин.  Това наложи лекарска намеса, но явно ин витро също не е помогнало, щом певецът отрече да става родител в скоро време.

Опитите на Дичо и Карина за бебе започнаха още от есента на миналата година, научи Goreshto.net, но след около 6 месеца без успех двамата се замислиха и за други методи за дете. Ин витро е доста скъп лукс, но Дичо винаги е твърдял, че проблеми с парите никога не е имал. Все пак да не забравяме, че той извади с лекота 10 бона за глобата си в Музикална академия. Не всичко обаче опира до пари, Дичо и Карина го осъзнават в момента...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.