Диетологът Слав Колев пощури Югозападна България: Мъже и жени се хвалят със загуба на тегло след диетата му! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/dietologat-slav-kolev-poshturi-yugozapadna-balgariya-mazhe-i-zheni-se-hvalyat-sas-zaguba-na-teglo-sled-dietata-mu-vizh-tuk/49748 Goreshto.net
Диетологът Слав Колев пощури Югозападна България: Мъже и жени се хвалят със загуба на тегло след диетата му! (виж тук)

Диетологът Слав Колев пощури мало и голямо в Югозападна България, диетата му гарантира сигурно отслабване!

Жителите в Югозападна България полудяха на тема отслабване. И по-специално по отслабването на диетолога Слав Колев, който гарантира не само бързо, но и здравословно смъкване на килограми. Мъжът е от Гоце Делчев и се занимава с проблемите на храненето и наднорменото тегло от години. Именно чрез дългите си и системни проучвания на база опита си с редица клиенти, той смее да твърди, че е открил най-добрата формула за отслабване. Тя не се базира на глад, тъй като човек се храни нормално и здравословно през целия период. Разбира се, следи се количеството на приетите калории, които не бива да надхвърлят 1600-2000 на ден. Това става като се изключат сладките, пържени и мазни храни. Оттам нататък може да се яде почти всичко като само едно от храненията - препоръчително е то да бъде вечерта, се заменя от напитката на диетолога. Тя се състои от мед, канела и вода. Първо слагаме да заври една чаша вода - около 200-250 грама. След това вече врялата вода я изливаме в друга чаша, в която сме поставили малка лъжичка канела. Захлупваме я и оставяме да престои така около половин час. А накрая добавяме малка лъжичка мед в сместа, разбъркваме и изпиваме. Това е цялата "сложнотия" на рецептата, която е идеална за отслабване и топене на мазнини, благодарение на комбинацията от канела и мед. Те спомагат за невероятното засилване на метаболизма и същевременно за убиването на апетита ни, което върши чудеса. Напитката се приема, както вече казахме, вечер - като заместител на вечерята. И също така всяка сутрин на гладно, малко след като сме станали от сън. Позволява се първото хранене да започне едва час по-късно. Освен за отслабване, тази чудна и много полезна напитка ще ви помогне за подобряване на здравословното ви състояние. Тъй като е пълна с витамини и всички необходими за организма полезни вещества.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.