Димитър Баненкин: Изгонихте хората, а сега чакате да дойдат на кафявото ни море?!

https://goreshto.net/novini/dimitar-banenkin-izgonihte-horata-a-sega-chakate-da-doydat-na-kafyavoto-ni-more/51645 Goreshto.net
Димитър Баненкин: Изгонихте хората, а сега чакате да дойдат на кафявото ни море?!

Димитър Баненкин бесен заради състоянието на родното ни Черноморие!

Актьорът Димитър Баненкин се слави с голямата си уста и остър език. Пусна ги в действие и преди часове, за да оплюе подобаващо родното Черноморие. Или по-скоро това, което е останало от него. Ето какво мисли той по въпроса с развитието на туризма у нас: "Вие наистина мислите хората за глупаци, след като години наред сами си го причинихте. И сега очаквате, като ги прогонихте на сила, да ви дойдат на крака на кафявото ни море. И да харчат пари за нищо, буквално за нищо?!? Нищо ли не научихте през годините и най-вече, че бизнес не се прави така и че ден година не храни, а постоянство?!? Първо си оправете инфраструктурата, спрете да крадете, мамите безочливо и после имайте нахалството да агитирате и давате акъл и съвети кой, къде да прекара. На всичко отгоре карате хората на сила да чакат на гръцката граница! Демокрация в действие. Оставете всеки сам да реши къде да харчи парите си и не превръщайте дебата в излишен и смешен “патриотизъм”. Мъничко срам поне нямате ли? Чудя се да се смея ли или да плача", беснее Димитър Баненкин. И допълни: "Аз също прекарвам почивката си тук, но съм категорично против да се обяснява на хората, колко чисто, непокътнато и красиво е нашето море, защото просто НЕ Е", гневен е Баненкин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.