Дизайнерката Евгения Борисова: Е, нЕма такова чудо! (виж кой я разгневи)

https://goreshto.net/novini/dizaynerkata-evgeniya-borisova-e-nema-takova-chudo-vizh-koy-ya-razgnevi/51169 Goreshto.net
Дизайнерката Евгения Борисова: Е, нЕма такова чудо! (виж кой я разгневи)

Евгения Борисова се ядоса на непукистите, които не спазват правилата!

Бясна на хората, които не спазват правилата си рискуват не само собственото си здраве, но и това на останалите. Срещу тях изригна днес дизайнерката Евгения Борисова, цитираме я без промени:

"Е нЕма такова чудо. Баби, дядовци без маски на разходки и на раздумка, пет циганки чистят градинката, пушат и си говорят сладко. Аз ги гледах от терасата затворена пети ден, а за тях карантина няма. Като чета други постове хората дават и други такива сигнали.

Като нямате маски сложете си шалче бе хора. Това не ви оправдава. Като готвя в къщи на сестра ми храната я оставям на перваза за да не се доближаваме една до друга. Дезинфекцирам със спирт асансьора и входа поне по един път на ден за доброто на всички живущи. Кой пазя аз? Тези, които не пазят себе си....... Айде да си имаме уважението. Аз блокирам работата си и уважавам живота на по- възрастните от мен, те не уважават моите и на работещите хора саможертвите. Вчера в супера само младите хора бяха с маски и един дядо. Има и съвестни хора, тях не визирам в поста си и им се извинявам предварително. Това скоро няма да спре. Няма да обиждам на бай Ганьо, защото гледам Никаквите мерки във Великобритания, кючеците на нашите сънародници преди 20 часа в български кръчми и поведението на гърците идентично с нашите идиоти. Май Ганьовците са по целия свят. Не знам да съм тъжна ли да се ядосвам ли. Аз също искам на разходка и на работа, но ви ПАЗЯ. Аз не се страхувам чак толкова, не съм рискува група и вярвам че Бог решава съдбата ми, така че не съм параноясала. Правя го за ВАС!!!", изригна не на шега Евгения Борисова. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.