Дизайнерката Евгения Борисова направи Тото от СкандаУ за 2 стотинки! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/dizaynerkata-evgeniya-borisova-napravi-toto-ot-skandau-za-2-stotinki-vizh-tuk/51794 Goreshto.net
Дизайнерката Евгения Борисова направи Тото от СкандаУ за 2 стотинки! (виж тук)

Евгения Борисова каза истината в лицето на Тото от СкандаУ!

Публично, пред очите на всички, дизайнерката Евгения Борисова разказа играта на рапъра Тото от СкандаУ. Ето кое я принуди да го направи и да посече самодоволния Йонислав Йотов:

"Днес пиша хейтърски пост, и наистина ми се искаше да не го пиша, но реалността ме провокира за пореден път.

Иска ми се преуспелите или популярни хора да дават пример, а не да се държат като богоизбрани. Всички грешим и изпускаме нервите си и аз не правя изключение, но никога не съм обидила непознат без причина. Става дума за самозабравилите се "звезди" на българския елит и хай лайф, а в конкретност Тото от Скандау. Някои хора мислят, че като имат инстаграм последователи, къде истински, къде купени и ги познават от излагациите им в BIG BROTHER са достигнали невъобразим връх в кариерата си. За първи път чух за въпросния певец в риалити формата Big Brother и превключих канала, защото ме беше срам да гледам как се излага въпросният мъж. До ден днешен нямам идея какво е творчеството на тази мега звезда, помня само как истерично крещеше и се зъбеше като питбул в Big brother. Хора към които съдбата е била така да се каже благосклонна и ги е направила разпознаваеми поради някаква причина, толкова лошо са се отлепили от земната повърхност и са развили силен звездовъртеж. Когато приятели от детството му искат го поздравят да не забравя, че е въпрос на възпитание да отвърне със същото, а не да бъде горделив и самовлюбен. Да уважава персонала в дискотеките и феновете си, защото ако не са те ще снима прах за пране и тоалетна хартия на бартер в инстаграм. Да не разговаря с хортата от чиято симпатия зависи голямата му българска кариера, като самозабравила се звезда, защото всичко има начало, но и край.

Радвам се,че не съм го виждала на живо, защото не понасям подобни хора и се моля съдбата да редуцира такива звезди покрай мен. Не че не съм срещала такива и в женски образ.

От Враца има много по- успели хора от скандаУния певец, но все още изключително приятни, мили и земни. Малкият град и хората, с които някой е израсъл не са да им се придава важност, а да им покаже човек, колко се е развил откакто е в големия град. Не познавам по-добър начин от това да поздравиш, да уважиш, да покажеш смиреност и усмивка и търпение ако се налага и да дадеш пример с добър маниер.

Успеха на преуспелия човек се измерва в културата му на общуване и връзката със земята. Арогантността не е на мода дами и господа, в XXI век му казваме липса на възпитание. Нека някои не забравят този факт", изригна дизайнерката.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.