Дизайнерката Евгения Борисова взриви: Вади свой луксозен парфюм на пазара! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/dizaynerkata-evgeniya-borisova-vzrivi-vadi-svoy-luksozen-parfyum-na-pazara-vizh-tuk/50758 Goreshto.net
Дизайнерката Евгения Борисова взриви: Вади свой луксозен парфюм на пазара! (виж тук)

Евгения Борисова пуска свой собствен аромат!

Свой собствен, изтънчен и луксозен парфюм пуска на пазара дизайнерката Евгения Борисова. Именно тя бе избрана да ушие сватбената рокля на Цеци Красимирова и е сред най-уважаваните в модния бранш у нас. Явно е решила да разнообрази и разшири бранда си като идеята за парфюм се хареса на дамите. Ето за какви съвети обаче помоли Евгения Борисова преди часове в мрежата: "Приятели моля за вашето мнение за магията на парфюма!... От доста време обмислям да пусна на пазара свой парфюм, който да характеризира представата ми за луксозен, изискан и уникален аромат, нетипичен и индивидуален. Но такъв който прави впечатление с едно доближаване и не оставя безразличен никой.Не съм парфюмерист по професия, но като ценител на най-луксозните парфюми и ползваща само най-добрата нишева парфюмерия реших да направя тази стъпка. Естествено за изработката му ще се доверя на доказани парфюмерийни къщи. Все пак продавайки го в България съм любопитна какво мислите Вие - крайният потребител за това. Искам от една страна да е луксозен и специален, а от друга да е достъпен като цена. Но това е почти невъзможно предвид това, че дизайнерската опаковка е специално и сложно произведение. А създаването на аромата процес, който изисква време и ангажимент. Аз не бих направила компромис с аромата дори в най-красивата опаковка, но и не бих си купила парфюм в обикновен флакон с хартиен етикет. Защото няма да повярвам в замисъла и трудът на дизайнера нито пък вниманието и желанието с което е създаден. Въпросите ми към вас са следните: - Каква сума бихте дали за парфюм от 100 ml ако го харесате? - Бихте ли направили компромис с опаковката? - Ако не можете да си го позволите, а ви харесва, бихте ли си го купили в наливна форма в обикновен флакон? - Бихте ли се доверили на недоказан в парфюмерията бранд без да сте помирисали парфюма, само от описанието на съставките? -Дайте всякакви мнения за парфюмите и марките като цяло и кажете кои са вашите любими!", консултира се с бъдещите си клиентки Евгения Борисова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.