Добри хора, остават по-малко от 10 дни: Нека да спасим Иво! (малкият писател вярва, че ще живее)

https://goreshto.net/novini/dobri-hora-ostavat-po-malko-ot-10-dni-neka-da-spasim-ivo-malkiyat-pisatel-vyarva-che-shte-zhivee/49852 Goreshto.net
Добри хора, остават по-малко от 10 дни: Нека да спасим Иво! (малкият писател вярва, че ще живее)

Иво Христов е само на 15 години, не заслужава тази участ!

Добри хора, нека да помогнем - всеки, с каквото може. От нас зависи да спасим 15-годишния Иво Христов от Радомир, който вече три години живее в кошмар. И в мечти за онова, което много хора имат, но не оценяват. Здраве и живот. Преди три години семейството на Иво Христов чува страшната диагноза "Неврофиброматоза - тип 2". Казано на прост език, това е склонност на организма му да образува тумори в централната нервна система.

Малкият Иво Ивов Христов само за една година е подложен на цели четири мозъчни операции. А към днешна дата лечението му с "Авастин-400" струва 4000 лева всеки месец.

С това лекарство се правят вливания, целящи да намалят тумора в ушната му кухина и да спасят слуха в лявото му ухо. Има опасност една вероятна операция, направена некачествено, да доведе до пълната загуба на слуха му. Затова той трябва спешно да замине за Института по неврохирургия в германския град Хановер. Пътуването трябва да се осъществи в края на този месец, но необходимата сума само за предстоящия му контролен преглед възлиза на 10 000 лв. Семейството на младия Иво не разполага с тези пари и единствената им надежда е помощта и добрината на хората у нас. Иво Христов трябва да влезе в немската клиника на 3 юли, но средствата за това са длъжни да преведат колкото може по-скоро. Имаме не повече от десетина дни, за да съберем необходимата сума. Всеки би могъл да бъде полезен, с каквото и колкото може - дори един лев може да спаси Иво, ако бъде дарен от повече хора. Едва ли някой би усетил липсата на дребна сума пари, но тя би значила всичко за това момче и семейството му. Защото още години наред, поне до своята 18-годишна възраст, Иво ще трябва да бъде проследяван през 3-6 месеца. Заболяването му е тежко и всичко, за което той се моли, е туморите да спрат да растат. За да може да бъде със семейството си и да се отдаде на това, което най-много обича. Да пише. А той го прави наистина добре. Фейсбук страница: Живот за Иво Фейсбук група: Да подадем ръка на Иво Начини за дарение: SMS дарение чрез изпращане на текст "DMS IVO" на номер 17777 на цената на 1 лв. Дарителски банкови сметки: BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов (в лева) BG91BPBI79404178032501 - Ivo Ivov Hristov (в долари) BG29BPBI79404478032501 - Ivo Ivov Hristov (в евро) Pay Pal: [email protected] - Милена Димитрова (майка на Иво)

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.