Добромир Гущеров не издържа: Отвращавам се от Мария! (ще се шокирате кой се оказа новият й - СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/dobromir-gushterov-ne-izdarzha-otvrashtavam-se-ot-mariya-shte-se-shokirate-koy-se-okaza-noviyat-y-snimki/50032 Goreshto.net
Добромир Гущеров не издържа: Отвращавам се от Мария! (ще се шокирате кой се оказа новият й - СНИМКИ)

Добромир Гущеров досега стоеше настрани от Мария и развода й с Християн!

Месеци наред, по време и след развода на Мария и Християн Гущеров, бащата на милионера - Добромир Гущеров стоеше настрани. Като един наистина улегнал и възпитан човек той нито взе страна, нито коментира ситуацията. До днес обаче. Явно в повечко му дойдоха излиянията на Мария в Къщата на Вип Брадър 2017. Когато тя със сълзи на очи се завайка пред съквартирантите за какъв "звяр" е била омъжена. Как Християн я обиждал, наричал я "тъпа", "проста" и "платена", как я унижавал пред детето и как дори една кола не пожелал да й вземе като се разделили. "Към Мария изпитвах отвращение, което сега се превърна и в огромна обида", това заяви Добромир Гущеров пред столичен вестник, пише Пик. Всеки сам да си прави заключенията и да вярва на този, когото поиска. Шокиращо разкритие на дама в социалната мрежа обаче открехна вратичка към отговора на въпроса кой е новият мъж на Мара Отварачката. Както знаем, Мария Диалога (прякорът й лепнаха зрители на Вип Брадър), не спира да се хвали какъв невероятен, щедър и галантен мъж е открила. И колко щастлива била с него. Странно е, че до момента обаче продължава да пази самоличността му в тайна. Защо ли?! Ако твърденията на източника са истина, очевидно е защо. Оказва се, че новият любовник на Мария бил старозагорски мастит бизнесмен. По-точно казано месарски бос, с прякора Свинаря. Предполагаме, че последното ви е познато. Преди време свързваха същия този Свинар с Николета Лозанова. Човекът бил на достопочтена възраст, което ще рече, че ако Мария е с него, то пайнерката за първи път е пренебрегнала възрастовите си изисквания. Досега винаги е била омъжена за млади, че и по-млади от нея мъже. "Голям баро е, занимава се с колбаси. Хич не е тъп и е дъртанян", разкрива потребителката в мрежата. Убедена, че от мъж като него, Мария отново няма да може да изкопчи нито лев повече. Освен това, което той самият реши да й предостави. Вижте сами издаденото от въпросната дама. А това дали е истина, или клюка, със сигурност ще се разбере малко по-късно. Както знаем, нищо скрито не остава. Не и за постоянно.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.